Terapiformer: Tegneterapi

Nomi Brask Christiansen

Jeg giver nærvær, forståelse og et professionelt syn på dine problemer. Mine klienter oplever at komme til et “rum”, hvor de endelig kan fortælle ærligt hvordan de har det i roligt selskab – hos mig handler det KUN om dig – jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Torun Birkbak

Jeg lægger særlig vægt på, at du får bedre kontakt til din kerne, idet det fremmer dit selvværd. Hovedparten af min klienter tilbydes psykodynamiske samtaleterapi, drømmeforståelse, tegne-/male-terapi,og andre terapiformer, når det er belejligt. Jeg inddrager spædbarnsterapi til børn og voksne, når der er traumer fra den helt tidlige barndom, hvor sproget ikke var aktivt endnu.… Læs mere »

Natalia Bach

Natalia har med sine 17 års arbejde inden for psykologi og psykoterapi i kommunalt og privat regi opnået en bred og solid erfaringsplatform. 16 års specialisering i arbejdet med mennesker, der kæmper med traumer og senfølger efter seksuelle overgreb, har sat hende på landkortet, som en af de mere erfarne fagpersoner inden for dette område.… Læs mere »

Claus Munch

Kalder tiden på forandring? Går du med noget der er svært at tackle selv? Få psykoterapi på Østerbro i København. Jeg møder dig med nærvær og respekt. Du får et trygt og fortroligt rum hvor du kan udtrykke dig frit. Du får adgang til mere af dig. Jeg skiller mig ud med en særlig tilgang… Læs mere »

Malene Skov Jensen

Hos mig får du hjælp til at håndtere personlige udfordringer. Jeg kan hjælpe dig med støtte og redskaber til personlig indsigt og udvikling, øget livsglæde og livsmod. Jeg har mange års erfaring i at støtte til forandring, og jeg vil gerne hjælpe dig i din proces. Jeg anvender en bred vifte af metoder, ofte i… Læs mere »

Lene Søe

Parterapi og relationer er mit hjertebarn. Jeg møder det enkelte menneske præcis hvor du er. Du bliver guidet i at hele de ubalancer du har i dig, med det formål at opnå de ønsker du har gennem livet. Uanset hvilke lidelser du møder, så er der betydelig hjælp du fortjener at få, og det er… Læs mere »

Jannie Didia

Sorry, but you do not have permission to view this content.

Mette Knudsen

Integreret Psykoterapi(samtaleterapi, bioenergetisk terapi,drømmeanalyse,tegneterapi,chok-traumeterapi,systemisk familieterapi,humanistisk terapi,mindfulnesstræning,transpersonel terapi)