Terapiformer: Tankefeltterapi

Mette Nielsen

Fra min private klinik i Odder tilbyder jeg terapi og coaching i lethed, tillid og nærvær, og med dig som klient i centrum. Med udgangspunkt i det der fylder, finder vi sammen årsagen og løsningen. Så går du og kæmper med problemer, negative tanker og lavt selvværd, er du stresset, føler angst, vrede, og lever… Læs mere »

Lise Skole Høy

Hej, mit navn er Lise Skole Høy Jeg hjælper dig til den trivsel du længes efter, så du får din vitalitet og dit gode humør tilbage. Og opnår et liv med meget mere latter og nydelse. Hver dag udfolder vores liv sig i relation til andre. Livet formes af de tanker vi tænker, de overbevisninger… Læs mere »

Aida Mansoor

Mit navn er Aida Mansoor. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med Udsatte familier, børn og unge. Jeg har arbejdet som lærer i over 11 år og derefter som konsulent i flere kommuner inden for integration og dagtilbud- og skoleområdet. Jeg er uddannet Psykoterapeut, og har min egen praksis i Odense Centrum.… Læs mere »

Grith Böcher

ID-psykoterapi / Relationel Traumeterapi / TFT+EFT (Tankefeltterapi) / METAsundhed / Bach Terapi Har især arbejdet med klienter med temaer som problematiske familierelationer, skilsmisse og sammenbragte familier, manglende selvværd, følelsen af ‘at være forkert’, depression, præstationsangst/eksamensangst, skam, sorg og eksistentielle livskriser.

Thelma Kaare Nielsen

Få hjælp til at få det bedre med dig selv og dine relationer. Jeg har erfaring med angst, depression, sorg, tankemylder, stress, ensomhed og lavt selvværd. Fastlåste negative mønstre, følelse af at blive misforstået og gentagne konflikter i nære relationer eller på arbejdet er temaer, jeg ofte arbejder med. Herudover har jeg erfaring med kvinder,… Læs mere »

Nina Schiøtz

Jeg tilbyder individuel samtaleterapi, parterapi samt supervision. Min konsultation ligger i skovbrynet ved Grevinge skov, men jeg tager efter aftale også gerne ud til virksomheder, kommuner og institutioner ifm såvel supervision, kriser eller særlige behandlingsbehov. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg tilbyder hjælp til, for at… Læs mere »

Kirsten Schøtt

Jeg er uddannet kropsterapeut og psykoterapeut, og bruger meget naturen i terapien. Jeg bor i naturskønne omgivelser ved Vind hede, og hos mig har du mulighed for at finde ro i naturen, ved at vi går imens vi taler. Nogle mennesker synes det er rart, ikke at skulle fokusere på en anden person. Således kan… Læs mere »

Vibeke Bunk Batting

Jeg bistår med udvikling og forandring – for den enkelte, for par, for grupper og for organisationen. Står du overfor nye udfordringer, eller trænger du til forandringer og skal videre i livet? Er du ophængt i stress? Overvejer du et karriereskifte? Jeg tilbyder terapeutiske samtaler og forløb, som giver dig støtte, løft, spark, indsigt og… Læs mere »