Terapiformer: Spædbarnsterapi

Eileen Bouchet

Jeg er selvstændig psykoterapeut MPF, coach og supervisor med egen klinik beliggende centralt i Holbæk – hyggelige og trygge omgivelser tæt på bus og med gode parkeringsforhold. Ud over arbejdet i min egen klinik er jeg ansat 25 timer om ugen som Socialfaglig Trivselskonsulent i en stor daginstitution og et dagplejedistrikt. Her arbejder jeg med… Læs mere »

Malene Schiøtz

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer i 2001, og har efterfølgende uddannet mig til psykoterapeut. Jeg har en PD i psykologi. En 4 årig neuroaffektiv psykoterapeutuddannelse fra PUC og er uddannet theraplayterapeut gennem Theraplay Danmark. (igangværende certificering). Jeg har en efteruddannelse som Imagoterapeut hos Dansk Imagocenter, som certificeret Core Dynamics Coach hos Coach2Manage og en efteruddannelse… Læs mere »

Torun Birkbak

Jeg lægger særlig vægt på, at du får bedre kontakt til din kerne, idet det fremmer dit selvværd. Hovedparten af min klienter tilbydes psykodynamiske samtaleterapi, drømmeforståelse, tegne-/male-terapi,og andre terapiformer, når det er belejligt. Jeg inddrager spædbarnsterapi til børn og voksne, når der er traumer fra den helt tidlige barndom, hvor sproget ikke var aktivt endnu.… Læs mere »

Birgit Boye Friis

Sandplay, NLP, Spædbarnsterapi Terapeutisk behandling til børn, unge og voksne. Reaktioner/symptomer som uro, passivitet, bekymringer, angst, stress, sorg, vrede, søvnbesvær, svært ved relationer. Lav selvværdfølelse, mistet livs gnisten, opgivende adfærd. Årsagerne kan være senfølger af for tidlig fødsel, adoption, alvorlig sygdom/død i familien, skilsmisse, vold i familien, mobning mm. NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut… Læs mere »

Anne Lund

Jeg Har arbejdet med terapi og terapeutiske processer, meditation og selv-udvikling i 35 år. Min grunduddannelse er socialrådgiver. Efterfølgende er jeg uddannet individuel-, par-, familie- og gruppeterapeut samt supervisor. Uddannet i og arbejdet med sandlegsterapi siden 2004. Jeg er optaget af relationer, og hvordan relation til sig selv og sin omverden kan styrkes. Jeg er… Læs mere »

Birgitte Morin

Jeg er uddannet Familie- og psykoterapeut – bl.a. fra Kempler Instituttet i 1995 Individuel terapeut fra Gestalt-analytisk Institut, Bjødstrup Uddannet Sandplayterapeut 2006-2007 Diplomuddannelse i Analytisk Psykoterapi 2009 Spædbarnsterapeut fra Dansk Institut for Spædbarnsterapi 2014 Arbejdet klinisk som psykoterapeut i mere end 20 år. Primært med familie og småbørn/unge udsat for omsorgssvigt og seksuelle overgreb/vold. Mange… Læs mere »

Birgitte Amtrup

Krop/Gestaltterapi, Sandplay; Kybernetisk Psykologi;Spædbarnsterapi;