Terapiformer: Spædbarnsterapi

Lisbeth Hald

Jeg blev uddannet lærer for 25 år siden og har arbejdet som lærer lige siden og lige nu arbejder jeg på Hundborg Friskole, hvor jeg er ansat som lærer og psykoterapeut. Jeg har mange samtaler med børn og unge gennem mit arbejde. Som Psykoterapeut er jeg specialiceret i Sandplay, tegneterapi, familieopstilling, tidligtraumeforløsning/spædbarnsterapi. Mine samtaler tager… Læs mere »

Christina Morhordst Larsen

jeg tilbyder familieterapi, parterapi og individuel terapi. Du/i er velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jane Magaard

Jeg hedder Jane Magaard og tilbyder samtaleterapi til enkeltpersoner, par og familier. Du vil blive mødt med nærvær, respekt og tryghed. Jeg hjælper dig med at finde fodfæste, så du kan leve dit liv lige nu og her med ro og overskud. At hjælpe dig med at finde frem til dine værdier og kaste lys… Læs mere »

Gitte Bugtrup

Jeg er uddannet Familie og Psykoterapeut fra Dansk Familie Terapeutisk Institut. Jeg har i mit terapeutiske arbejde fokus på det relationelle.

Gitte Silkelund

Jeg arbejder med både spædbørn, børn, unge, voksne og familier. Jeg benytter adskillige terapeutiske metoder herunder sandplay, spædbarnsterapi og opstillingsmetoderne.

Riana Sølvi Bjerre

Jeg tilbyder spædbarnsterapi, sandplay, samt terapeutiske samtaler med børn, unge og voksne. Forældrene er altid en del af et terapeutisk forløb med børn hos mig.

Eileen Bouchet

Jeg er selvstændig psykoterapeut MPF, coach og supervisor med egen klinik beliggende centralt i Holbæk – hyggelige og trygge omgivelser tæt på bus og med gode parkeringsforhold. Ud over arbejdet i min egen klinik er jeg ansat 25 timer om ugen som Socialfaglig Trivselskonsulent i en stor daginstitution og et dagplejedistrikt. Her arbejder jeg med… Læs mere »

Malene Schiøtz

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer i 2001, og har efterfølgende uddannet mig til psykoterapeut. Jeg har en PD i psykologi. En 4 årig neuroaffektiv psykoterapeutuddannelse fra PUC og er uddannet theraplayterapeut gennem Theraplay Danmark. (igangværende certificering). Jeg har en efteruddannelse som Imagoterapeut hos Dansk Imagocenter, som certificeret Core Dynamics Coach hos Coach2Manage og en efteruddannelse… Læs mere »