Terapiformer: SE terapi

Betina Ludvigsen

Hej, Jeg hedder Betina og er uddannet psykoterapeut og supervisor indenfor den Narrative og systemiske retning. Jeg tilbyder individuelle samtaler til børn, unge, og voksne, par og familieterapi. Derudover tilbyder jeg supervision både individuel og grupper. Min intention i vores samtaler er, at du/I oplever at blive klogere på eget liv, og at du/I får… Læs mere »

Grith Böcher

ID-psykoterapi / Relationel Traumeterapi / TFT+EFT (Tankefeltterapi) / METAsundhed / Bach Terapi Har især arbejdet med klienter med temaer som problematiske familierelationer, skilsmisse og sammenbragte familier, manglende selvværd, følelsen af ‘at være forkert’, depression, præstationsangst/eksamensangst, skam, sorg og eksistentielle livskriser.

Gerit Stoecklmair

Jeg er uddannet integral psykoterapeut med fordybelse i chok/traume og spirituelle kriser. Jeg arbejder især med genetablering af kontakt til kroppen og følelser og integration af vanskelige spirituelle oplevelser – energetisk er overvældende af anden sort. Mit mål er, at livet skal føles, mærkes og sanses.

Ruben Knudsen

Red Parforholdet Jeg har klinik i Mariager, Århus og Karlslunde. Jeg har en Ba og Ma i psykoterapi og tilbyder både individuel – og parterapi.

Mette Sina Lorenzen

Jeg er psykoterapeut med speciale i traume og svære relationer og er optaget af, hvordan vi udvikler os gennem vores kriser, – både de almindelige livskriser, hvor livet bevæger sig fra en fase til en anden, og de kriser, som opstår af begivenheder i vores liv, hvor vi mister fodfæstet for en tid, som fx.… Læs mere »

Munira Lise Janum

Mit specialeområde er “voksne børn”som er kommet stærkt igennem med særlige ressourcer som mønstrebryder. De som er voksne idag som ikke følte sig hørt eller set i barneårene . Som skulle være ansvarlige i voksen rollen uden tiden til leg og jævnalder relationer og i retten til at være de børn eller unge de nu… Læs mere »

Lene Søe

Parterapi og relationer er mit hjertebarn. Jeg møder det enkelte menneske præcis hvor du er. Du bliver guidet i at hele de ubalancer du har i dig, med det formål at opnå de ønsker du har gennem livet. Uanset hvilke lidelser du møder, så er der betydelig hjælp du fortjener at få, og det er… Læs mere »

Helle Knudsen

Jeg har en grunduddannelse som sygeplejerske og har mange års erfaring indenfor psykiatri og socialpsykiatri. Jeg har en desuden en del psykoterapeutiske efteruddannelser og er derfor bekendt med de fleste psykologiske problemstillinger og psykiatriske lidelser herunder forskellige psykoterapeutiske behandlingsformer.

Sidse Jønsson

Mit terapeutiske virke er formet og rundet af jungiansk psykoterapi og ID psykoterapi kombineret med traumeterapeutiske metoder – ofte udført med inspiration fra naturen eller i naturen. Vi lytter sammen til kropslige som psykiske signaler på mønstre og temaer i livet- og arbejder med disse gennem drømme, symboler, bindevævet og analytiske som meditative processer. Jeg… Læs mere »

Connie Kragelund

Jeg har 26 års erfaring med at hjælpe mennesker med at få det kærlighedsliv, som de drømmer om. Dvs. stort set alle aspekter af relationer og tilknytningsproblematikker. Jeg hjælper nænsomt og støttende med det, der skal til for at ændre de uhensigtsmæssige mønstre på de dybeste lag i psyken og hjernen. Så du kan komme… Læs mere »