Terapiformer: Sandplayterapi

Eileen Bouchet

Jeg er selvstændig psykoterapeut MPF, coach og supervisor med egen klinik beliggende centralt i Holbæk – hyggelige og trygge omgivelser tæt på bus og med gode parkeringsforhold. Ud over arbejdet i min egen klinik er jeg ansat 25 timer om ugen som Socialfaglig Trivselskonsulent i en stor daginstitution og et dagplejedistrikt. Her arbejder jeg med… Læs mere »

Janne Søby

Intergral Psykoterapeut, Sandplayterapeut, Stress coach Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi, familieterapi, sandplay, stress coaching, kurser i mindfulness, samt undervisning i familieopstilling. Både professionelt og personligt har jeg gennem mange år beskæftiget mig med personlig udvikling. Gennem de sidste 25 år har jeg på forskellig vis haft mulighed for at støtte og vejlede børn, unge og… Læs mere »

Torun Birkbak

Jeg lægger særlig vægt på, at du får bedre kontakt til din kerne, idet det fremmer dit selvværd. Hovedparten af min klienter tilbydes psykodynamiske samtaleterapi, drømmeforståelse, tegne-/male-terapi,og andre terapiformer, når det er belejligt. Jeg inddrager spædbarnsterapi til børn og voksne, når der er traumer fra den helt tidlige barndom, hvor sproget ikke var aktivt endnu.… Læs mere »

Natalia Bach

Natalia har med sine 17 års arbejde inden for psykologi og psykoterapi i kommunalt og privat regi opnået en bred og solid erfaringsplatform. 16 års specialisering i arbejdet med mennesker, der kæmper med traumer og senfølger efter seksuelle overgreb, har sat hende på landkortet, som en af de mere erfarne fagpersoner inden for dette område.… Læs mere »

Birgit Boye Friis

Sandplay, NLP, Spædbarnsterapi Terapeutisk behandling til børn, unge og voksne. Reaktioner/symptomer som uro, passivitet, bekymringer, angst, stress, sorg, vrede, søvnbesvær, svært ved relationer. Lav selvværdfølelse, mistet livs gnisten, opgivende adfærd. Årsagerne kan være senfølger af for tidlig fødsel, adoption, alvorlig sygdom/død i familien, skilsmisse, vold i familien, mobning mm. NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut… Læs mere »

Marianne Phillipson

www.mariannephillipson.com Jeg er uddannet Arts-therapist fra IATE i London 2011-2012. Udannet Familie-og psykoterapeut fra DFTI, 4-årig uddannelse, og påbegynder 3-årig SE-traumeterapeutudannelsen medio november 2019. Jeg er oprindelig uddannet pædagog, har arbejdet med undervisning, inklusion og familie-og gruppesamtaler i folkeskolen i 15 år. Jeg har privat praksis i København S. Privat er jeg gift og har… Læs mere »

maja saxkjær

Jeg har en hyggelig lille praksis i Roskilde midtby. Her arbejder jeg med mange forskellige mennesker, med lige så mange forskellige udfordringer. Jeg har efterhånden mange års erfaring i arbejdet med: Stress Chok-traumer unge og voksne med tilknytningsforstyrrelser Sorg Angst Depression pårørende til personlighedsforstyrrede partnere eller familiemedlemmer. I mit arbejde kan jeg bruge forskellige terapeutiske… Læs mere »

Linda Stæhr Hansen

Mit navn er Linda Stæhr. Jeg tilbyder terapisamtaler for enkeltpersoner eller par i eller omkring Rebild og Vesthimmmerlands kommune. Hos mig vil du finde lindring og nye muligheder i fastlåste følelsesmæssige eller relationelle udfordringer. Uanset om du “bare” føler dig træt og trist, eller om du har konflikter med familiemedlemmer eller plages af gammel vrede,… Læs mere »

Joakim Holmer

Jeg er uddannet psykoterapeut med baggrund som musiker og underviser. Jeg har mange års erfaring med behandling af psykologiske og psykosociale problemstillinger, både individuelt og i familier. Jeg tilbyder psykoterapi og rådgivning individuelt og til par, familier og grupper. Jeg tilbyder også sandplay og kunstterapi. Jeg er meget optaget af den kreative proces, både som… Læs mere »