Terapiformer: Sandplayterapi

Lisbeth Hald

Jeg blev uddannet lærer for 25 år siden og har arbejdet som lærer lige siden og lige nu arbejder jeg på Hundborg Friskole, hvor jeg er ansat som lærer og psykoterapeut. Jeg har mange samtaler med børn og unge gennem mit arbejde. Som Psykoterapeut er jeg specialiceret i Sandplay, tegneterapi, familieopstilling, tidligtraumeforløsning/spædbarnsterapi. Mine samtaler tager… Læs mere »

Teresa Jakubczyk Clausen

Psykoterapeut med speciale i traume- og familieterapi, familieterapeut, Cand. Pæd. Pæd. og pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traumeterapi. Arbejder sideløbende som foredragsholder, censor og gæsteunderviser på pædagoguddannelser. Har udgivet fagbøgerne. Personlig kendskab til traumer. Opvokset i Polen, hvilket har givet hende en særlig opmærksomhed for de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig… Læs mere »

Gitte Bugtrup

Jeg er uddannet Familie og Psykoterapeut fra Dansk Familie Terapeutisk Institut. Jeg har i mit terapeutiske arbejde fokus på det relationelle.

Gitte Silkelund

Jeg arbejder med både spædbørn, børn, unge, voksne og familier. Jeg benytter adskillige terapeutiske metoder herunder sandplay, spædbarnsterapi og opstillingsmetoderne.

Helle Skjerk

Favnta udtrykker det jeg står for– en mental og tryk ”favn”. Favnta favner dig en tid – til du selv favner igen! Jeg er uddannet og har arbejdes som sygeplejerske indenfor mange områder i over 20 år. Siden 2010 har jeg arbejdet med coaching og psykoterapi. Jeg er uddannet coach og psykoterapeut med NLP som… Læs mere »

Riana Sølvi Bjerre

Jeg tilbyder spædbarnsterapi, sandplay, samt terapeutiske samtaler med børn, unge og voksne. Forældrene er altid en del af et terapeutisk forløb med børn hos mig.

Eileen Bouchet

Jeg er selvstændig psykoterapeut MPF, coach og supervisor med egen klinik beliggende centralt i Holbæk – hyggelige og trygge omgivelser tæt på bus og med gode parkeringsforhold. Ud over arbejdet i min egen klinik er jeg ansat 25 timer om ugen som Socialfaglig Trivselskonsulent i en stor daginstitution og et dagplejedistrikt. Her arbejder jeg med… Læs mere »

Janne Søby

Intergral Psykoterapeut, Sandplayterapeut, Stress coach Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi, familieterapi, sandplay, stress coaching, kurser i mindfulness, samt undervisning i familieopstilling. Både professionelt og personligt har jeg gennem mange år beskæftiget mig med personlig udvikling. Gennem de sidste 25 år har jeg på forskellig vis haft mulighed for at støtte og vejlede børn, unge og… Læs mere »