Terapiformer: Psykosomatisk behandling

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og jeg er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg. Derudover har jeg i mange år arbejdet som alternativ behandler med fokus på sammenhæng mellem krop og sind, hvilket helt naturligt afspejles i mine behandlinger.Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor… Læs mere »

Stinna Bastian

Som regel ved vi godt selv hvad der er galt, og hvor vi gerne ville være i livet. Det er bare så pokkers svært at komme derhen selv, fordi gamle vaner og indlæringsmønstre sætter en stopper for udviklingen. Jeg hjælper dig med at opdage dine mønstre og – vigtigst af alt – udvikle nye sundere… Læs mere »

Karen Aaes

Jeg hedder Karen Aaes og bor i Århus C. Udover at arbejde på mit uddannelsessted Essentielt Institut, hvor jeg foreløbigt i 20 år har uddanner Ei psykoterapeuter, arbejder jeg også som Ei psykoterapeut. Ei står for Essentiel Integrativ psykoterapi. Ei terapi er en hurtig, nænsom og effektiv metode uden overflødig ‘snak’. Ei arbejder altid med… Læs mere »

Birgit Boye Friis

Sandplay, NLP, Spædbarnsterapi Terapeutisk behandling til børn, unge og voksne. Reaktioner/symptomer som uro, passivitet, bekymringer, angst, stress, sorg, vrede, søvnbesvær, svært ved relationer. Lav selvværdfølelse, mistet livs gnisten, opgivende adfærd. Årsagerne kan være senfølger af for tidlig fødsel, adoption, alvorlig sygdom/død i familien, skilsmisse, vold i familien, mobning mm. NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut… Læs mere »

Lene Søe

Parterapi og relationer er mit hjertebarn. Jeg møder det enkelte menneske præcis hvor du er. Du bliver guidet i at hele de ubalancer du har i dig, med det formål at opnå de ønsker du har gennem livet. Uanset hvilke lidelser du møder, så er der betydelig hjælp du fortjener at få, og det er… Læs mere »

Helle Knudsen

Jeg har en grunduddannelse som sygeplejerske og har mange års erfaring indenfor psykiatri og socialpsykiatri. Jeg har en desuden en del psykoterapeutiske efteruddannelser og er derfor bekendt med de fleste psykologiske problemstillinger og psykiatriske lidelser herunder forskellige psykoterapeutiske behandlingsformer.

Sidse Jønsson

Mit terapeutiske virke er formet og rundet af jungiansk psykoterapi og ID psykoterapi kombineret med traumeterapeutiske metoder – ofte udført med inspiration fra naturen eller i naturen. Vi lytter sammen til kropslige som psykiske signaler på mønstre og temaer i livet- og arbejder med disse gennem drømme, symboler, bindevævet og analytiske som meditative processer. Jeg… Læs mere »