Terapiformer: Psykosomatisk behandling

Bente Ghita Hansen

velkommen til Caminoterapi – psykoterapi i Lyngby Har du brug for hjælp fra en psykoterapeut til at få løst de udfordringer du slås med lige nu? Det kan være rigtig svært at række ud og bede om hjælp. Men du skal vide, at du langt fra er alene om at have det sådan. Jeg oplever… Læs mere »

Charlotte Sjöström

Charlotte is an Integrative Psychotherapist ( SAPU ), Jungian Analyst ( DSAP, IAAP) in private practice Stockholm Sweden and by appointment in central Copenhagen. With a base as a Mental Health Specialist and Danish trained Aut. Physiotherapist she holds a Master degree in Creative Arts therapies – Dance Movement therapy from the Laban Center London… Læs mere »

Tórun Ellingsgaard

Tórun Ellingsgaard arbejder især med voksne som døjer med følger af barndomstraumer som omsorgssvigt og psykisk vold. Med en baggrund som yoga udøver og instruktør tager Tórun udgangspunkt i at kroppen husker og med det for øje vendes traumer varsomt til styrke – et lille skridt ad gangen.

Grith Ribert Larsen

Det moderne menneske (børn, unge, voksne, og familier) møder mange udfordringer i en ofte hektisk hverdag med krav og forventninger der kan skabe ubalancer af mere eller mindre indgribende karakter. Af og til mister vi derfor af gode grunde fodfæstet for en stund, og kan have brug for hjælp til at genfinde balancen i livet.… Læs mere »

Nanna Hauch

HeartSpace er et powerhouse for terapi og personlig udvikling. HeartSpace er et praksisfællesskab for terapeuter, der alle har fokus på høj faglighed, klienten i centrum og løftende og tryg sparring medlemmerne imellem. Alt med sigte på at yde den bedste støtte til klienternes personlige udvikling.

Lene Winther

Hej, jeg hedder Lene. Jeg hjælper dig i dit par- og familieliv, så du kan lykkes med dine drømme og skabe et hverdagsliv du holder af at stå op til – hver dag. Ingen af os har lært om relationer i parforhold og familieliv i skolen, der er derfor ingen grund til at prøve at… Læs mere »

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og jeg er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg. Derudover har jeg i mange år arbejdet som alternativ behandler med fokus på sammenhæng mellem krop og sind, hvilket helt naturligt afspejles i mine behandlinger.Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor… Læs mere »

Christiane Joern

Udekørende, dvs jeg kommer hjem til dig, eller vi lejer lokaler, bruger naturen eller måske noget helt andet, alt efter dine behov. Kontakt mig for at finde den mulighed der passer til dig. Uddannelser: – Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut, 2018 – Fysioterapeut, 1993 Efteruddannelser: – certificeret i hesteassisteret udvikling og psykoterapi ved EAGALA www.eagala.org, samt ved… Læs mere »

Birgit Boye Friis

Sandplay, NLP, Spædbarnsterapi Terapeutisk behandling til børn, unge og voksne. Reaktioner/symptomer som uro, passivitet, bekymringer, angst, stress, sorg, vrede, søvnbesvær, svært ved relationer. Lav selvværdfølelse, mistet livs gnisten, opgivende adfærd. Årsagerne kan være senfølger af for tidlig fødsel, adoption, alvorlig sygdom/død i familien, skilsmisse, vold i familien, mobning mm. NLP psykoterapeut fra Dansk NLP Institut… Læs mere »