Terapiformer: Organisk terapi

Henrik Hansen

Psykoterapeut uddannelse fra Akademiet for psykoterapi. Fokus er på Organisk psykoterapi, Gestaltterapi, kropsterapi, oplevelsesorienteret psykoterapi og eksistentiel psykoterapi. Jeg har erfaring med sorg, krise, tab, skilsmisse, sammenbragte familier, livskriser, eksistentielle kriser.

Loulou Iversen

Jeg tilbyder terapi med udgangspunkt i en omsorgsfuld og nærværende kontakt. Jeg tror på, at al udvikling starter der, hvor man bliver rummet og lyttet til. Kontakt er det bærende element i forandring. Jeg er uddannet Cand.Mag. i Psykologi og Pædagogik samt psykoterapeut med en familieterapeutisk overbygning. Jeg har erfaring med problematikker som; angst, depression,… Læs mere »

Carsten Breum

Jeg har kendskab til de fleste terapeutiske metoder, og bruger dem, som det nu passer sig bedst, afhængigt af hvem, du er. Jeg har bred erfaring med individuel – og gruppeterapi fra egen praksis og fra TUBA, Kbh, hvor jeg siden 2015 har arbejdet som freelance psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring med meditation (mindfullness)… Læs mere »

Anna Breaux

Lær at håndtere de realiteter du befinder dig i i dit liv. Hvorfor er du havnet her? Hvordan kommer du videre? Hvorfor gentager mønstre sig? Hvem er du? Det er nogle af de svar du kan få i terapien. Terapi er et møde mellem dig og din terapeut, hvor du føler dig mødt, set, lyttet… Læs mere »

Sidse Jønsson

Sessionerne hos mig foregår tæt på Vesterbro, 5 min gang fra Carlsberg st. Der er smuk udsigt og en lille pause fra byens støj. Der er elevator til 7. sal hvor jeg bor og arbejder.

Birgitte Escobar Andersen

Omsorgsfuld psykoterapi på dansk og engelsk. Voksne og unge. Fokus og erfaring med: Expat life, usunde relationer, angst, stress, depression, speciale i narcissisme. Online option. Jeg er psykoterapeut Mpf & Cand. Mag. fra Københavns Universitet og arbejder i eget praksis samt for TUBA (som co-gruppeterapeut) og rådgiver for Livslinien. Født 1968. Jeg har en international… Læs mere »

Aline Bjerring

Jeg tilbyder parterapi og individuel terapi på Østerbro og i Frederiksværk. Jeg er uddannet psykoterapeut med efteruddannelse i parterapi og traumeterapi. Særlig erfaring i at arbejde med mennesker ramt af stress og depression. Flere års erfaring i at arbejde med mennesker med misbrugsproblemer og med voksne børn (og andre pårørende) til mennesker med misbrug.

Anita Ahlquist

Kropsterapi- Body Sds (Body Self Delovment System). Psykosomatisk/kognitiv såvel objektrelationsorientere. Jeg-styrkende samtaleterapi. Misbrugssbehandling – relationssamtale(r) såvel individuel/par- Gruppe terapi bl.a. ift. – Angst. – Sorg. – Trauma. – Opgivelse. – Stress. – Generthed. – Mobning. – Indebrændthed. – Depressive tilstand. – Skilsmisse. – Par terapi. – Konfliktløsning/mægling. – Familie terapi. NADA- (National Acupunture Detoxification Assiciation.),… Læs mere »