Terapiformer: Musikterapi (GIM)

Lisbeth Andreassen Ryelund

Jeg blev uddannet psykoterapeut for 20 år siden og har siden hen uddannet mig som bla supervisor og i partjek. Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi, familiesamtaler samt rådgivning i forbindelse med skilsmisse. Derudover arbejder jeg som konsulent og underviser i organisationer og virksomheder.

Signe Marie Lindstrøm

Musikterapi, Selvudvikling med fokus på stemmearbejde Livskriser, alvorlig sygdom, sorgbearbejdning, selvudvikling, angst, selvværdsproblematikker, stemmeproblemer, særligt sensitive

Birgitte Kiørboe

Sandplay Terapi for børn og brug af musik, tegning og anden kreativ leg. Undersøgelse for hypermobile led og vejledning omkring det Sandplay Terapi for børn 3-13 år : barnet får hjælp til at håndtere sin angst og vrede, til at klare problemer i forbindelse med skilsmisse og tidligere traumer, ved generel mistrivsel og tristhed ved… Læs mere »

Charlotte Dammeyer

Musik- og samtaleterapi herunder Guided Imagery and Music (GIM) Musikpsykoterapi med samtale og guidet musiklytning til behandling af bl.a. stress, angst, sorg, PTSD samt til selvudvikling.

Charlotte Lindvang

Musikterapi (GIM) og integreret psykoterapi til mennesker der ønsker selvudvikling eller har problemer med angst, smerter, stress, belastning, sorg og tab. Det terapeutiske forløb kan også have andre foci som fx vanskeligheder i relationer og sociale sammenhænge. Speciale: Egenterapi og supervision af psykoterapeuter.

Dorthe Elsebet Larsen

Individuel terapi, kropsorienteret terapi, parterapi, desuden musik og sangterapi

Inge Nygaard Pedersen

Aktiv musikterapi (analytisk orienteret musikterapi) og receptiv musikterapi (GIM – Guided Imagery and Music) Musikterapi til alle former for selvudvikling, angst, personlighedsforstyrrelser,borderline lidelser, skizofreni Godkendt supervisor for musik- kunst- og psykoterapeuter.

Laila Baltser

Kæmper du med dine tanker og påvirker det din livskvalitet og dine livsvalg ? Så er du ikke alene. Rigtig mange kvinder, mænd, børn og unge, kæmper med bekymringstanker og overtænkning, som stjæler både den gode nattesøvn, livskvaliteten og handlefriheden. Par og psykoterapeut Laila Baltser har stor erfaring med at hjælpe både børn og unge… Læs mere »

Maiken Bjerg

Ressourceorienteret terapi med speciale i Chok og traumer