Terapiformer: Metakognitiv terapi

Ulla Seidelin

Jeg kan hjælpe mennesker videre eksempelvis efter stress, skilsmisse eller andre kriser – eller når angst, vrede, utålmodighed, utilfredshed, irritation, skam, jalousi eller andre følelser fylder for meget i dit liv. Kommunikation er også en vigtig faktor i menneskets liv ligesom selvværd, selvtillid og selvaccept er afgørende for vores velbefindende. Du kan blandt andet få… Læs mere »

Stig Sølvhøj

Stress, angst, depression er mine specialer hvor jeg arbejder med MINDstrain metoden, der er baseret på evidensbaseret forskning. Jeg har en Doctorgrad, PhD i Psykologi og er associeret Professor ved Rushmore University. Jeg er ligeledes uddannet HypnoseTerapeut sammen med en Neokognitiv Psykoterapeutisk uddannelse med fokus på METAkognitiv terapi.

Karin Bjørn

Jeg tilbyder individuelle psykoterapeutiske samtaleforløb hvor du eksempelvis kan få hjælp til at håndtere: – Relationelle problemstillinger – Konflikter – Eksistentielle problemstilinger – Stress – Præstationsangst – Sorg el. tab – Spiseforstyrrelse og selvskade Udover at være eksamineret psykoterapeut MPF, er jeg certificeret coach på EMCC practitioner niveau og har fra mine job som coach… Læs mere »

Jasmin Richter

Terapi og coaching til dig der ønsker at skabe en forandring i dit liv. Måske er du energiforladt, trist, ensom, i konflikt med dig selv eller andre? Vi bokser allesammen med noget i vores stræben efter at leve et godt liv. Det er bare ikke altid at det er så nemt at finde ud af… Læs mere »

Aida Mansoor

Mit navn er Aida Mansoor. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med Udsatte familier, børn og unge. Jeg har arbejdet som lærer i over 11 år og derefter som konsulent i flere kommuner inden for integration og dagtilbud- og skoleområdet. Jeg er uddannet Psykoterapeut, og har min egen praksis i Odense Centrum.… Læs mere »

Charlotte Dal

VALENTIA KLINIKKEN er specialiseret i alle former for spiseproblemer. Her kan man få behandling for BED, bulimi, ortoreksi og megareksi. Man kan også få hjælp, hvis man er i risikozonen for at få en spiseforstyrrelse eller hvis man lider at trøstesisning / dårlige madvaner. Herudover tilbyder vi hjælp til pårørende til spiseforstyrrede.

Charlotta Holm

Terapi og coaching til børn unge og voksne. Jeg er specialiseret i angst og stress og arbejder evidensbaseret ud fra metakognitiv terapi og ACT. Se mere på www.kognitivtinstitut.dk

Tine Basse Fisker

I min klinik i Roskilde arbejder jeg med børn og unge med mange typer af udfordringer. Særligt børn og unge med angst og skolevægring finder vej til mig, og via arbejdet med kognitive og metakognitive metoder arbejder vi med at styrke barnet og den unges tro på sig selv og færdigheder i at udfordre angsten.

Birgitte Tærsbøl

Mit speciale er Metakognitiv terapi til mennesker med depression og angst. Jeg tilbyder vejledning og undervisning og terapi, også til pårørende. Der tilbydes individuelle terapeutiske forløb ( både ved fysisk fremmøde og online) Der tilbydes telefonkonsultation. Hjemmeside : www.birgitte-taersbol.dk Facebook : Birgitte Tærsbøl metakognitiv terapi