Terapiformer: Kropsterapi

Bente Ghita Hansen

velkommen til Caminoterapi – psykoterapi i Lyngby Har du brug for hjælp fra en psykoterapeut til at få løst de udfordringer du slås med lige nu? Det kan være rigtig svært at række ud og bede om hjælp. Men du skal vide, at du langt fra er alene om at have det sådan. Jeg oplever… Læs mere »

Jonas Sharck

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut og misbrugsbehandler. eg har de sidste 15 år arbejdet med mennesker med mange forskellige udfordringer. Mit fokus som behandler og terapeut er at hjælpe den enkelte med at blive undersøgende på egne ressourcer – finde modet til undersøge uhensigtsmæssige mønstre, og styrken til at bryde disse mønstre. Jeg tilbyder individuelle samtaleforløb,… Læs mere »

Iben Zacho Jeppesen

Jeg er certificeret ID Psykoterapeut, medlem af IDPF, DPF og GOMENTOR, og åben over for alle problematikker. Du er velkommen til en uforpligtende samtale. Jeg tilbyder også indisk ayurvedisk massage. ZACHOUSE tilbyder i perioder gruppeforløb (kvinder der elsker for meget, skole for kvindelig kunster, mal de 7 chakraer), workshop(de 5 tibetaner) og retreats.

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Gitte Nordahl

Jeg hedder Gitte Nordahl. Er uddannet Chock-Traumeterapeut (SE), Kognitiv terapeut samt Psykoterapeut (Gestaltterapeut). Herudover er jeg uddannet Mindfulness instruktør (Kognitiv basseret stress reduktion). Jeg har de seneste 18 år arbejdet som professionel terapeut og har bred erfaring og interesse for unge med personlighedsforstyrrelser (f.eks. borderline og spiseforstyrrelser)opmærksomhedsforstyrrelser (f.eks. ADHD) – kontaktvanskeligheder (f.eks.asperger/autisme) samt angst, lavt… Læs mere »

Katrine Fogsgaard Feldvoss

Jeg tilbyder individuel terapi med fokus på nærvær, respekt for grænser og fokus på helheden i mine klienters livssituation. Jeg er uddannet i gestaltterapi og kropsorienteret psykoterapi på Akademiet for Psykoterapi. Udover gestaltterapien og krops-psykoterapien trækker jeg på den eksistentielle terapi, metoder fra den biologisk funderede chok- og traumebehandling og på metoder til at bearbejde… Læs mere »

Nina Carlinfanti Zahle

Aut. Fysioterapeut og Kropsorienteret Psykoterapeut Nina Carlinfanti Zahle Velkommen til Nærvær Nu Kropsterapi der letter Efter mange år med stress, psykisk belastning og angst, fik jeg behandlinger hos Nina. Jeg fik ro I kroppen og hovedet, og mærkede mere overskud og glæde. Nina brænder for sit arbejde og skaber ro og nærvær i sine behandlinger.… Læs mere »

Yacine Maria Baldeh

Igennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med kropsterapi og afspænding samt de seneste 11 år også med psykoterapi. Min tilgang til psykoterapi er kropslig og mental. Terapi handler om at skabe klarhed og om at balancere sit liv, så det harmonerer med egne behov,kropsligt såvel som mentalt.