Terapiformer: Korttidsterapi

Diana Skriver

Jeg har haft selvstændig praksis siden 2019, og jeg har specialiseret mig i teamtikker som lavt selvværd, stress, depression, angst, traumer og relationsproblemer. Jeg arbejder holistisk og undersøger derfor både, følelser, adfærd, tanker og kropsfornemmelser. Således at vi har været hele vejen rundt og får balance i hele dit system. Jeg interesserer mig meget for… Læs mere »

Lisbeth Hald

Jeg blev uddannet lærer for 25 år siden og har arbejdet som lærer lige siden og lige nu arbejder jeg på Hundborg Friskole, hvor jeg er ansat som lærer og psykoterapeut. Jeg har mange samtaler med børn og unge gennem mit arbejde. Som Psykoterapeut er jeg specialiceret i Sandplay, tegneterapi, familieopstilling, tidligtraumeforløsning/spædbarnsterapi. Mine samtaler tager… Læs mere »

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Louise Kofoed Stender

Hej. Jeg er sygeplejerske samt certificeret psykoterapeut og autoriseret sexologisk rådgiver fra Parterapeutisk institut. Parliv, klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning, er beliggende i hjertet af Hillerød. Jeg har haft klinikken siden 2018 og arbejder ud fra en affektfokuseret og psykodynamisk tilgang.

Kerime Abay

My name is Kerimé Abay (she/her) and I am the founder of Hue Therapy. I’m a qualified Counsellor and Psychotherapist with a BASocialSC and M.Counselling. I specialised in relationship therapy which aims to support individuals (including young people and adult’s), couples and families to navigate relationship with themselves, others, their communities and natural environment. At… Læs mere »

Ricki Hjort Jørgensen

Psykoterapi handler om at støtte mennesker i at få det bedste ud af sig selv og livet; at øge livskvaliteten. Hos mig handler psykoterapi om at hjælpe klienter ud af livets vanskelige perioder og støtte dem i at opnå deres fulde potentialer. I ISTDP arbejdes der med de forsvarsmekanismer der begrænser livskvaliteten, skaber symptomer og… Læs mere »

Berit Carius Hummelshøj

Du må føle det,før du kan hele det. Livet kan være rigtig svært i perioder af vores liv. Og det kan være svært at sætte ord på det, som mudre tilværelsen. Jeg tilbyder dig et trygt og empatisk nærværende rum, hvor du frit kan tale om de de svære og problematiske relationer, sorg, tab eller… Læs mere »

Camilla Ottesen

Jeg arbejder med at skabe en empatisk bevidst kontakt til refleksion igennem individuelle samtaler. Det betyder, at jeg igennem et samtaleforløb søger at skabe en tryg ramme for, at du opnår en kontakt til dig selv, der hjælper dig videre i din udviklingsproces. Jeg er optaget af, at vi i traditionel traumeforståelse kun favner en… Læs mere »

Lise Skole Høy

Hej, mit navn er Lise Skole Høy Jeg hjælper dig til den trivsel du længes efter, så du får din vitalitet og dit gode humør tilbage. Og opnår et liv med meget mere latter og nydelse. Hver dag udfolder vores liv sig i relation til andre. Livet formes af de tanker vi tænker, de overbevisninger… Læs mere »