Terapiformer: Korttidsterapi

Line Reif

Et godt samarbejde kræver åbenhed og tillid fra os begge, derfor er det altid min 1. prioritet at arbejde for det. Du vil møde en varm, uhøjtidelig og tryg stemning hos mig. Vi skal sammen skabe en mulighed for der kan opstå nye tanker og forståelser, hvor nye handlinger kan blive prøvet af. Terapien skal… Læs mere »

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Aida Mansoor

Mit navn er Aida Mansoor. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med Udsatte familier, børn og unge. Jeg har arbejdet som lærer i over 11 år og derefter som konsulent i flere kommuner inden for integration og dagtilbud- og skoleområdet. Jeg er uddannet Psykoterapeut, og har min egen praksis i Odense Centrum.… Læs mere »

Hening Leach

Dynamisk Relationsorienteret psykoterapeut, lærer og socialpædagog. Jeg er opvokset i en dysfunktionel familie som var præet af vold, misbrug og forstyrrede mennesker. Den første del af mit arbejdsliv arbejdede jeg inden for byggeriet, for dernæst arbejde med Personlighedsforstyrrede og svært selvskadende. Jeg har erfaring med mennesker når de er meget pressede og har det rigtig… Læs mere »

githa parkhøi

Sorgrådgivning & kognitiv psykoterapi. Sorggrupper for børn, unge og voksne. Mere end 20 års erfaring i at arbejde terapeutisk med børn og unge der har mistet en forælder eller søskende. Kognitiv terapi mod angst, ocd, depression, livskriser.

Carsten Breum

Jeg har kendskab til de fleste terapeutiske metoder, og bruger dem, som det nu passer sig bedst, afhængigt af hvem, du er. Jeg har bred erfaring med individuel – og gruppeterapi fra egen praksis og fra TUBA, Kbh, hvor jeg siden 2015 har arbejdet som freelance psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring med meditation (mindfullness)… Læs mere »

Munira Lise Janum

Mit specialeområde er “voksne børn”som er kommet stærkt igennem med særlige ressourcer som mønstrebryder. De som er voksne idag som ikke følte sig hørt eller set i barneårene . Som skulle være ansvarlige i voksen rollen uden tiden til leg og jævnalder relationer og i retten til at være de børn eller unge de nu… Læs mere »

Helle Knudsen

Jeg har en grunduddannelse som sygeplejerske og har mange års erfaring indenfor psykiatri og socialpsykiatri. Jeg har en desuden en del psykoterapeutiske efteruddannelser og er derfor bekendt med de fleste psykologiske problemstillinger og psykiatriske lidelser herunder forskellige psykoterapeutiske behandlingsformer.