Terapiformer: Jeg-styrkende terapi

Marianne Møllekær

Vi arbejder ud fra de udfordringer du kommer med. Ofte udspiller dine vanskeligheder sig i i dagligdags situationer. Via de tanker, følelser og sansninger du oplever, arbejder vi ind i dine psykiske lag og finder det blokerede sted. Dine beskyttelsesmønstre bliver nænsomt synlige og taget vare på og du får indsigt i dig selv og… Læs mere »

Rie Fogedgaard Eliasen

Jeg er uddannet Systemisk Familieterapeut Soc. D. med en diplomuddannelse i Familieterapi og efterfølgende en efteruddannelse i ”Psykologiske og Psykiatriske Perspektiver”. Jeg arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, med udgangstpunkt i et bio-psyko-socialt videnskabssyn og har dermed fokus på, hvordan de biologiske, psykologiske og sociale delelementer spiller sammen på de mest udviklingsfremmende måder.… Læs mere »

Linett Ryder

Jeg tilbyder samtaleterapi til dig når livet, familielivet eller parforholdet bliver vanskeligt. Uanset om du er i krise, har problemer som du ønsker at tale om, eller blot ønsker at blive klogere på dig selv, vil du blive mødt af et trygt og tillidsfuldt rum med nærvær, empati og mulighed for fordybelse.

Line Reif

Et godt samarbejde kræver åbenhed og tillid fra os begge, derfor er det altid min 1. prioritet at arbejde for det. Du vil møde en varm, uhøjtidelig og tryg stemning hos mig. Vi skal sammen skabe en mulighed for der kan opstå nye tanker og forståelser, hvor nye handlinger kan blive prøvet af. Terapien skal… Læs mere »

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Kirsten Klynge

I terapi fokuserer vi på de dele af dit liv som er svære eller udfordrende. Vi arbejder sammen om, at du får nogle redskaber til at håndtere det der fylder, så du kan træffe de valg og handelemuligheder, der er de rigtig for dig. Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt. Min… Læs mere »

Mona Winther Krogh

Jeg har meget erfaring i at arbejde med det der er svært, både fagligt og personligt. Jeg tror på, at det relationelle mellem klient og terapeut er aaltafgørende for, hvad klienten får af udbytte i terapien og gør derfor meget ud af den første kontakt. Jeg har gennem flere år arbejdet med unge voksne der… Læs mere »

Bettina Münster Graahede

Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med selvudvikling og stresscoaching, og i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder. Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk. Jeg vægter faglighed højt og har flere uddannelser bag mig samt en bred erfaring. Jeg mener at kunne skabe et empatisk og tillidsfuldt rum,… Læs mere »

Anne Marie Trunshøj

Jeg behandler mennesker i individuel terapi og samtaler. Behandling af dig der føler at dine følelser belaster dig eller er uoverkommelige i hverdagen. Dig som oplever eksempelvis dårligt selvværd, angst, stress, ensomhed, tankemylder, søvnløshed, tristhed eller måske jalousi. Det kan også være dig der står i en akut krise på grund af en voldsom hændelse… Læs mere »