Terapiformer: Integrativ psykoterapi

Thomas Bøttern

Psykoterapi Årsagerne til at kontakte en psykoterapeut, kan være meget forskellige. De fleste af os oplever indimellem udfordringer eller svære tidspunkter i livet, hvor terapi og samtaler vil være en stor hjælp. Psykoterapi er også for dig, som vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt. Jeg kan hjælpe dig… Læs mere »

Bettina Münster Graahede

Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med selvudvikling og stresscoaching, og i den forbindelse været i forløb med ganske mange mennesker og virksomheder. Jeg arbejder professionelt, engageret og autentisk. Jeg vægter faglighed højt og har flere uddannelser bag mig samt en bred erfaring. Jeg mener at kunne skabe et empatisk og tillidsfuldt rum,… Læs mere »

Birgitte Mote

I offer International Counselling having trained and lived in the UK and Canada for more than 23 years. Jeg tilbyder selvfølgelig også terapi på dansk.

Lotte Samsø Øyestad Andersen

Jeg hedder Lotte og er 51 år, gift og er mor til 4 børn. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har primært arbejdet med børn og unge med særlige behov. Jeg har en dyb respekt for det enkelte menneske og deres udfordringer her i livet, derfor gør jeg mit ypperste for at møde alle med nærvær… Læs mere »

Else Bek Andersen

PSYKOTERAPEUT – FAMILIETERAPEUT – SUPERVISOR Jeg har siden 1996 arbejdet som familieterapeut, siden 1999 som psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og underlagt foreningens etiske regelsæt. Desuden er jeg medlem af Foreningen for Integrativ Kunstterapi. Jeg har siden 2005 være selvstændig på fuld tid. I perioder med opgaver også for kommuner samt kommunale og… Læs mere »

Henriette Johnsen

Integrativ relational psykoterapeut med BA Hons fra Middlesex University, London. Tosproget i dansk og engelsk; tilbyder terapi på begge sprog.

Margit Villadsen

Bedre Livsbalance tilbyder psykoterapi, der kan støtte til forandringsprocesser, øget livskvalitet og bedre livsbalance for den enkelte, par og grupper. Vil du/I gerne finde ro, fornyet energi og bedre livsbalance? Har du/I brug for at gå nye veje – og finde din/jeres helt egen vej? – så går jeg gerne den første del af vejen… Læs mere »

Birgitte Kruse

Individuel- og parterapi tilbydes. Mine klienter opsøger mig oftest, når livet opleves svært at overkomme, når de er udfordret af stress, har udfordringer med lavt selvværd, har mange bekymringstanker eller mangler redskaber til at håndtere svære følelser – når de længes efter større balance og ro inden i. Afklarende telefonsamtale tilbydes efter aftale. Jeg er… Læs mere »

Shila Søholt

Hej. Jeg kan tilbyde dig en nærværende og relationsorienteret terapi. Jeg arbejder primært ud fra den neuroaffektive tilgang og tager altid udgangspunkt i klienten og hvor klientens ressourcer og udviklingszone er. Jeg arbejder både kognitivt og kropsligt, med fx åndedrættet alt efter, hvad klienten kunne have brug for. De bedste hilsner Shila Søholt