Terapiformer: Integral terapi

Marthine Graugaard

Jeg er fra Psykoterapeut instituttet ID Academy. Jeg kan tilbyde psykoterapi fra 7 forskellige vinkler, som kan imødekomme de forskellige udfordringer vi støder på i livet. Jeg arbejder også Integralt som betyder holistisk, med hele mennesket som krop, sind, ånd, kultur og natur. Når livet udfordrer er det muligt at lære nyt. Med denne nye… Læs mere »

Anne-Marie Jansen

Indehaver af terapifællesskabet Body, Mind & Peace i Roskilde, ID-psykoterapeut MPF Jeg har undervist som lærer I folkeskolen i mere end 20 år og dermed arbejdet med børn og unge I det meste af mit arbejdsliv.

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og jeg er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg. Derudover har jeg i mange år arbejdet som alternativ behandler med fokus på sammenhæng mellem krop og sind, hvilket helt naturligt afspejles i mine behandlinger.Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor… Læs mere »

Tina Mailil Søndergaard

Jeg er uddannet ID-psykoterapeut fra ID-Academy i Silkeborg i 2018. Har sideløbende med mit lærerjob haft klienter siden 2016. Har arbejdet som efterskolelærer i mere end 26 år og har derfor stor erfaring med at samtale med unge mennesker. Jeg har klinik hjemme hos mig selv – på en nedlagt landejendom lidt syd for Herning.

Kirsten Klynge

I terapi fokuserer vi på de dele af dit liv som er svære eller udfordrende. Vi arbejder sammen om, at du får nogle redskaber til at håndtere det der fylder, så du kan træffe de valg og handelemuligheder, der er de rigtig for dig. Det er de små skridt, der gør forskellen på sigt. Min… Læs mere »

Lone Melander

– Uddannet ID psykoterapeut – Imago parterapeut – Yin Yogalærer Som ID terapeut arbejder jeg bredt med mange psykologiske retninger og principper, herunder samtale terapi, øvelser på gulv, kropsterapi, tegneterapi og drømmearbejde, ligesom bevidsthed på nuet og mindfulness er en naturlig del af et terapiforløb hos mig. I mit arbejde er er jeg meget inspireret… Læs mere »

Helle Sleimann Norgreen

Først og fremmest tror jeg på, at heling kommer i mødet med et andet menneske og i, at man i mødet møder både sig selv og den anden. Ofte bliver det beskrevet som et magisk øjeblik. Jeg beskriver det som et møde i nærvær. Jeg tror på, at vi mennesker ikke står alene, og at… Læs mere »

Shila Søholt

Hej. Jeg kan tilbyde dig en nærværende og relationsorienteret terapi. Jeg arbejder primært ud fra den neuroaffektive tilgang og tager altid udgangspunkt i klienten og hvor klientens ressourcer og udviklingszone er. Jeg arbejder både kognitivt og kropsligt, med fx åndedrættet alt efter, hvad klienten kunne have brug for. De bedste hilsner Shila Søholt