Terapiformer: Imago

Teresa Jakubczyk Clausen

Psykoterapeut med speciale i traume- og familieterapi, familieterapeut, Cand. Pæd. Pæd. og pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traumeterapi. Arbejder sideløbende som foredragsholder, censor og gæsteunderviser på pædagoguddannelser. Har udgivet fagbøgerne. Personlig kendskab til traumer. Opvokset i Polen, hvilket har givet hende en særlig opmærksomhed for de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Gitte Volsmann

Hos mig er nærvær, tryghed og faglighed vigtige nøgleord. jeg er optaget af at møde dig som det menneske du er, at lytte til de udfordringer som du er ramt af. jeg vil hjælpe dig til at (gen)opdage nye foretrukne måder at være i livet på. Jeg tilbyder individuelle samtaler, til par og familier. Jeg… Læs mere »

Dorthe Møller

Jeg er 45 år og mor til tre piger. Jeg er gift og bosat i Herning, hvor samtalerne finder sted, med mindre andet aftales. Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi. Jeg er optaget af, hvordan den enkelte får mulighed for at tage styring i eget liv og skabe forandring og større trivsel, også når man… Læs mere »

Charlotte Friis

Friispsykoterapi tilbyder samtaler i et rum hvor du mødes med omsorg og anerkendelse. Et frirum, med plads til at dele det der er allermest sårbart i dit liv.

Helle Kramer Floyd

Hej. Jeg hedder Helle og har altid været optaget af sundhed og af at hjælpe mennesker med at blomstre og trives. I min praksis “Helle-Stedet” i Nyborg tilbyder jeg psykoterapi og mindfulness. Jeg tilbyder samtaler til både børn, unge, individuelle, par og familier. Jeg prioriterer at skabe et trygt rum, et frirum og “helle” i… Læs mere »

Lise Bruun Johansen

Jeg hedder Lise. Min klinik ligger 20 min. kørsel fra Odense, Svendborg og Faaborg i naturskønne omgivelser, hvor diskretion er en selvfølge. Jeg er oprindelig uddannet pædagog og har over 15 års med familiearbejde og samtaler med børn. Jeg har selv erfaringer med at livet til tider kan være udfordrende, og jeg ønsker at hjælpe… Læs mere »

Michael Lund

Jeg er uddannet fra Essens v/ Lilian Tarp i juni 2021 som psykoterapeut – grunduddannelse i eksistentiel, psykodynamisk gestaltterapi og moderne Integrativ Gestalt Praksis med specialiseringsdel i kognitive metoder med vægt på ACT og coaching.