Terapiformer: Humanistisk terapi

Lasse Pallesen

Mit navn er Lasse Pallesen, jeg er 38 år og min største passion er, hvordan vi ved at lytte til vores indre kan blive klarere på hvem vi er, og hvor vi er på vej hen. Jeg er oprindeligt uddannet antropolog, men i løbet af de seneste ti år, har mit liv ændret sig i… Læs mere »

Lise-Lotte Guldbæk

Jeg hedder Lise-Lotte Guldbæk, og jeg er certificeret ID-psykoterapeut ved den 4-årige psykoterapeutuddannelse på ID-Academy i Silkeborg. Derudover har jeg i mange år arbejdet som alternativ behandler med fokus på sammenhæng mellem krop og sind, hvilket helt naturligt afspejles i mine behandlinger.Jeg har stor fokus på at skabe et nærværende, tillidsfuldt, og rummeligt terapirum, hvor… Læs mere »

Birgitte Mote

I offer International Counselling having trained and lived in the UK and Canada for more than 23 years. Jeg tilbyder selvfølgelig også terapi på dansk.

Lotte Samsø Øyestad Andersen

Jeg hedder Lotte og er 51 år, gift og er mor til 4 børn. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har primært arbejdet med børn og unge med særlige behov. Jeg har en dyb respekt for det enkelte menneske og deres udfordringer her i livet, derfor gør jeg mit ypperste for at møde alle med nærvær… Læs mere »

Helle Sleimann Norgreen

Først og fremmest tror jeg på, at heling kommer i mødet med et andet menneske og i, at man i mødet møder både sig selv og den anden. Ofte bliver det beskrevet som et magisk øjeblik. Jeg beskriver det som et møde i nærvær. Jeg tror på, at vi mennesker ikke står alene, og at… Læs mere »

Lisa Dissing

Jeg er en moden kvinde med livserfaring og har masser af mod på livet. Jeg har gennem mit arbejdsliv arbejdet meget med mennesker og i forbindelse med mit socialpædagogiske arbejde begyndte jeg at læse til Psykoterapeut. Det har givet mig en stor og berigende indsigt både teoretisk og menneskeligt. Jeg har nu oparbejdet en solid… Læs mere »

Margit Villadsen

Bedre Livsbalance tilbyder psykoterapi, der kan støtte til forandringsprocesser, øget livskvalitet og bedre livsbalance for den enkelte, par og grupper. Vil du/I gerne finde ro, fornyet energi og bedre livsbalance? Har du/I brug for at gå nye veje – og finde din/jeres helt egen vej? – så går jeg gerne den første del af vejen… Læs mere »

Natalia Bach

Natalia har med sine 17 års arbejde inden for psykologi og psykoterapi i kommunalt og privat regi opnået en bred og solid erfaringsplatform. 16 års specialisering i arbejdet med mennesker, der kæmper med traumer og senfølger efter seksuelle overgreb, har sat hende på landkortet, som en af de mere erfarne fagpersoner inden for dette område.… Læs mere »

Grith Böcher

ID-psykoterapi / Relationel Traumeterapi / TFT+EFT (Tankefeltterapi) / METAsundhed / Bach Terapi Har især arbejdet med klienter med temaer som problematiske familierelationer, skilsmisse og sammenbragte familier, manglende selvværd, følelsen af ‘at være forkert’, depression, præstationsangst/eksamensangst, skam, sorg og eksistentielle livskriser.