Terapiformer: Humanistisk terapi

Pernille Young

Jeg er certificeret psykoterapeut fra ID Academy ved Ole Vadum Dahl fra 2013 med egen praksis i Silkeborg og online. Min baggrund er som lærer for børn og unge med svære problemstillinger og med fokus ind i trivsel. Jeg har er specialiseret i angst, depression og stress med en bred erfaring ind i langt flere… Læs mere »

Lotte Majken Kirkebye

Individuel psykoterapi og parterapi i Valby og online! Stå stærkt, drøm mindre, lev mere! – Livskrise, identitet, selvværd, grænser – Parforhold, kærlighed, familie, relationer, brud – Ny familie, sammenbragt, living apart together – Stress, tankemylder, Uro, angst

Iben Zacho Jeppesen

Jeg er certificeret ID Psykoterapeut, medlem af IDPF, DPF og GOMENTOR, og åben over for alle problematikker. Du er velkommen til en uforpligtende samtale. Jeg tilbyder også indisk ayurvedisk massage. ZACHOUSE tilbyder i perioder gruppeforløb (kvinder der elsker for meget, skole for kvindelig kunster, mal de 7 chakraer), workshop(de 5 tibetaner) og retreats.

Bettina Møller

Jeg er uddannet Integral ID Psykoterapeut med en familieterapeutisk overbygning. Jeg har over 20 års erfaring med børn, unge og familier med diagnoser som: ADHD, ADD, autisme, Borderline, Tourettes Syndrom, angst, depression mm. Sept 22 er jeg færdig som DAT-behandler hos Casper Aaen, som evidensbaseret værktøj til selvskadende unge. Se mere på www.lifeflow-terapi.dk.

Henriette Lind

Genklang Psykoterapi – relationel psykoterapi med krop, sind og sjæl. Helhedsorienteret, integral og dynamisk. Udgangspunkt er Dig. Klienter siden forår 2019. ID Psykoterapeut, eksamineret forår 2021. NARM Traumeterapeut studerende – komplekse traumer/c-ptsd. Egen udviklingsproces siden 2011.

Pernille Egede Taulund

Terapi er for mig et samarbejde mellem terapeut og klient, og jeg vægter fra første møde, at der skabes en god kontakt og en arbejdsalliance præget af nærvær, respekt og anerkendelse. Der er oftest mange følelser og bevæggrunde til at bestille en tid til første samtale, så derfor er det vigtigt for mig at møde… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Christina Ros

Du skal være så hjertens velkommen hos mig i min praksis i centrum af Esbjerg. Jeg er uddannet psykoterapeut i 2021 fra Id-Academy. Fokus her er identitetsorienteret og dynamisk. Dvs. jeg arbejder med det, du som person knytter dig til identitetsmæssigt. Jeg benytter forskellige terapiformer og metoder alt efter det du som klient bringer op… Læs mere »

Katrine Fogsgaard Feldvoss

Jeg tilbyder individuel terapi med fokus på nærvær, respekt for grænser og fokus på helheden i mine klienters livssituation. Jeg er uddannet i gestaltterapi og kropsorienteret psykoterapi på Akademiet for Psykoterapi. Udover gestaltterapien og krops-psykoterapien trækker jeg på den eksistentielle terapi, metoder fra den biologisk funderede chok- og traumebehandling og på metoder til at bearbejde… Læs mere »

Claus Verner Nielsen

Claus har siden 2002 arbejdet som Psykoterapeut, Parterapeut og Supervisor. Og så er han tilknyttet Tobias-Skolen som underviser. Privat er Claus gift med Sia Rose, har to døtre og fire bonusbørn. “Jeg har hunde og heste og en grundfølelse af at livet vil mig det godt”. Claus er tilknyttet som Supervisor på dag- og døgninstitutioner,… Læs mere »