Terapiformer: Emotionsfokuseret terapi

Chalotte Emmelie Noell Pedersen

Tumler du med noget du ikke helt ved hvad er, eller har du en konkret udfordring, problematik, måske krise som fylder i din hverdag, i dine tanker og følelser? Oplever du det er svært at få hverdagen til at hænge sammen og føler du dig stresset? Kriser og udfordringer er en del af det at… Læs mere »

Marianne Møllekær

Vi arbejder ud fra de udfordringer du kommer med. Ofte udspiller dine vanskeligheder sig i i dagligdags situationer. Via de tanker, følelser og sansninger du oplever, arbejder vi ind i dine psykiske lag og finder det blokerede sted. Dine beskyttelsesmønstre bliver nænsomt synlige og taget vare på og du får indsigt i dig selv og… Læs mere »

Linett Ryder

Jeg tilbyder samtaleterapi til dig når livet, familielivet eller parforholdet bliver vanskeligt. Uanset om du er i krise, har problemer som du ønsker at tale om, eller blot ønsker at blive klogere på dig selv, vil du blive mødt af et trygt og tillidsfuldt rum med nærvær, empati og mulighed for fordybelse.

Lisbeth Klittegaard

Jeg er tilknyttet et klinikfællesskab, Terapihuset i Valby. Der kan være mange årsager til at gå i terapi. Det kan være at du har følelser, der fylder for meget og som spænder ben for dig i hverdagen. Det kan også være uhensigtsmæssige mønstre, som du ønsker at blive klogere på og ændre. Terapi er også… Læs mere »

Gitte Schnell

Min erfaring fortæller mig, at hvis du længes efter at forandre ting i dit liv eller ønsker at udleve dit fulde potentiale, så er det muligt med den rette støtte og hjælp. Et terapiforløb er et tæt samarbejde mellem dig som klient og mig som terapeut. Undervejs i din forandringsproces er jeg både din guide,… Læs mere »

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Sara Ann Kristensen

Velkommen til min praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi til dig, der står i en livskrise eller på anden måde finder livet svært. Måske søger du fornyet energi og styrke, bedre selvværd eller hjælp til at finde retning i dit liv. Jeg tilbyder også særlige forløb til stressramte samt sparringsgrupper for professionelle i omsorgsfag.

Sussi Keglberg

Psykoterapeut MPF Sussi Keglberg med praksis i Bagsværd, tilbyder Individuelle samtaler og gruppeforløb, mindfulness og kropsbehandlinger, med viden og ekspertise indenfor det relationelle spektrum.