Terapiformer: EFT terapi

Julie Køster

Jeg tilbyder Emotionsfokuseret terapi. Du kan læse mere om mig på : https://www.facebook.com/psykoterapeutjuliekoester Jeg tilbyder gratis indledende samtale hvor du kan møde mig og vi kan tale om hvad du gerne vil arbejde med.

Sanne Saerens

“Det vi kan dele kan vi også hele” i min praksis som psykoterapeut tror jeg på at når vi deler vores fortællinger med en professionel bliver det muligt at hele og gennemleve de svære sår og tidspunkter livet byder os. Min praksis tager udgangspunkt i narrativ terapi og narrativ praksis med tråde til systemiske teori.… Læs mere »

Gitte Schnell

Min erfaring fortæller mig, at hvis du længes efter at forandre ting i dit liv eller ønsker at udleve dit fulde potentiale, så er det muligt med den rette støtte og hjælp. Et terapiforløb er et tæt samarbejde mellem dig som klient og mig som terapeut. Undervejs i din forandringsproces er jeg både din guide,… Læs mere »

Anni Thybo

Din kloge krop v/ Anni Thybo. Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut MPF og kropsterapeut. Uanset om du vælger kropsterapi eller psykoterapi, så ligger fokus i min behandling på emotioner, som ofte manifesterer sig i kroppen.

Mette Strange Ørum

Du er velkommen i min praksis, der ligger i hjertet af Odense, og danner en fin ramme for samtaler. Her får du plads til at udforske din verden, og det der fylder i dit liv. Igennem nye indsigter og erkendelser vil du få øje på nye åbninger og muligheder i dit liv.

Nicoline Hastrup Michaelsen

Jeg er cand.mag. i psykologi og uddannet psykoterapeut (MPF) fra EFT-instituttet i København. Jeg tilbyder samtaleterapi til dig, der ønsker forandringer i dit liv og at arbejde med dele af dig selv, der gør det svært at udnytte dit potentiale. Kort sagt at fremme dine ressourcer og forbedre din livskvalitet i forhold til dig selv,… Læs mere »

Aida Mansoor

Mit navn er Aida Mansoor. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med Udsatte familier, børn og unge. Jeg har arbejdet som lærer i over 11 år og derefter som konsulent i flere kommuner inden for integration og dagtilbud- og skoleområdet. Jeg er uddannet Psykoterapeut, og har min egen praksis i Odense Centrum.… Læs mere »