Terapiformer: Dynamisk terapi

Marianne Møllekær

Vi arbejder ud fra de udfordringer du kommer med. Ofte udspiller dine vanskeligheder sig i i dagligdags situationer. Via de tanker, følelser og sansninger du oplever, arbejder vi ind i dine psykiske lag og finder det blokerede sted. Dine beskyttelsesmønstre bliver nænsomt synlige og taget vare på og du får indsigt i dig selv og… Læs mere »

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Lotte Samsø Øyestad Andersen

Jeg hedder Lotte og er 51 år, gift og er mor til 4 børn. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har primært arbejdet med børn og unge med særlige behov. Jeg har en dyb respekt for det enkelte menneske og deres udfordringer her i livet, derfor gør jeg mit ypperste for at møde alle med nærvær… Læs mere »

Birgitte Kruse

Individuel- og parterapi tilbydes. Mine klienter opsøger mig oftest, når livet opleves svært at overkomme, når de er udfordret af stress, har udfordringer med lavt selvværd, har mange bekymringstanker eller mangler redskaber til at håndtere svære følelser – når de længes efter større balance og ro inden i. Afklarende telefonsamtale tilbydes efter aftale. Jeg er… Læs mere »

Hening Leach

Dynamisk Relationsorienteret psykoterapeut, lærer og socialpædagog. Jeg er opvokset i en dysfunktionel familie som var præet af vold, misbrug og forstyrrede mennesker. Den første del af mit arbejdsliv arbejdede jeg inden for byggeriet, for dernæst arbejde med Personlighedsforstyrrede og svært selvskadende. Jeg har erfaring med mennesker når de er meget pressede og har det rigtig… Læs mere »

Loulou Iversen

Jeg tilbyder terapi med udgangspunkt i en omsorgsfuld og nærværende kontakt. Jeg tror på, at al udvikling starter der, hvor man bliver rummet og lyttet til. Kontakt er det bærende element i forandring. Jeg er uddannet Cand.Mag. i Psykologi og Pædagogik samt psykoterapeut med en familieterapeutisk overbygning. Jeg har erfaring med problematikker som; angst, depression,… Læs mere »

Lise Lotte Aagaard

Find ro og balance – i livet og hverdagen og bliv glad for det liv, du lever Er det lidt for meget fart på hverdagen og føler du nogle gange at tankerne kører rundt i hovedet på dig uden at du kommer videre? Med mindfulness og terapi kan du igen finde balancen i livet –… Læs mere »

Kirsten Hømlund Pedersen

Velkommen til Klink Better Life. Skab forandring i dit liv. Klinikken tilbyder terapien der henvender sig til alle målgrupper, så går du og føler at du ikke bruger dit fulde potentiale, har ondt i livet eller noget helt tredje så er psykoterapi måske noget for dig. Klinikken er specialist indenfor Autisme, Angst, Depression, Sorg og… Læs mere »