Terapiformer: ACT

Chalotte Emmelie Noell Pedersen

Tumler du med noget du ikke helt ved hvad er, eller har du en konkret udfordring, problematik, måske krise som fylder i din hverdag, i dine tanker og følelser? Oplever du det er svært at få hverdagen til at hænge sammen, privat, i dit parforhold, på jobbet, føler du dig stresset? Kriser og udfordringer er… Læs mere »

Heidi Struve

NLP-Psykoterapeut – Sexolog – Parterapeut – Stressterapeut – Løsningsfokuseret terapeut – Master Coach Jeg arbejder eklektisk, dvs. at jeg anvender flere forskellig terapeutiske retninger. Jeg skaber et trygt, tillidsfuldt og anerkendende rum. Et rum med nærværende, anerkendende og motiverende samtale ofte ledsaget af øvelser og hjemmeopgaver, der tager udgangspunkt i dig, og det du ønsker… Læs mere »

Karin Bjørn

Jeg tilbyder individuelle psykoterapeutiske samtaleforløb hvor du eksempelvis kan få hjælp til at håndtere: – Relationelle problemstillinger – Konflikter – Eksistentielle problemstilinger – Stress – Præstationsangst – Sorg el. tab – Spiseforstyrrelse og selvskade Udover at være eksamineret psykoterapeut MPF, er jeg certificeret coach på EMCC practitioner niveau og har fra mine job som coach… Læs mere »

Charlotte Dal

VALENTIA KLINIKKEN er specialiseret i alle former for spiseproblemer. Her kan man få behandling for BED, bulimi, ortoreksi og megareksi. Man kan også få hjælp, hvis man er i risikozonen for at få en spiseforstyrrelse eller hvis man lider at trøstesisning / dårlige madvaner. Herudover tilbyder vi hjælp til pårørende til spiseforstyrrede.

Anne-Katrine Lauesen

Uddannet i eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi på Psykoterapeutisk Institut og Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi (2019). Uddannet certificeret sorgvejleder (2020). Har lokaler i indre by i København. Se mere på www.lauesenterapi.dk.

Charlotta Holm

Terapi og coaching til børn unge og voksne. Jeg er specialiseret i angst og stress og arbejder evidensbaseret ud fra metakognitiv terapi og ACT. Se mere på www.kognitivtinstitut.dk

Trine Døssing

Min private klinik er i rolige, hjemlige rammer. Der er lyst og hyggeligt og mulighed for at nyde en kop te eller kaffe.

Marianne Skibsted

Mit navn er Marianne Skibsted og jeg er 42 år. Min store passion er at hjælpe mennesker til større forståelse og accept af sig selv, fordi vi igennem denne viden, bedre vil være i stand til at turde at gå efter det liv vi ønsker og drømmer om. Det vil hjælpe os til større livskvalitet… Læs mere »