Terapiformer: ACT

Daniella Bezerra Nielsen

Jeg er en brasiliansk kvinde der har boet i Danmark siden 2009. At arbejde med terapi har altid været mit drømmejob. Jeg gør det jeg elsker, og fortsætter med at specialisere mig til bedre hjælpe min målgruppe, som er mennesker, der er ramt af sorg og livskrise. Siden jeg begyndte min uddannelse i Psykologi, har… Læs mere »

Dorthe Hansen Mogensen

Vejle Unge-Psykoterapi: Jeg tilbyder terapeutiske samtaler for unge, i trygge rammer i Vejle Centrum. Herunder også kognitiv terapi, ACT og Coaching.

Rikke Krogh Andersen

Jeg er selvstændig psykoterapeut med over 20 års erfaring indenfor skematerapi, gestalt og ACT terapi. Som jeg anvender i en bred vifte og ofte i en kombination som støtter og hjælper dig bedst. Jeg tilbyder behandling med særligt fokus på dine destruktive mønstre og gentagelser i dit liv. Med støtte og vejledning til en øget… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Kerime Abay

My name is Kerimé Abay (she/her) and I am the founder of Hue Therapy. I’m a qualified Counsellor and Psychotherapist with a BASocialSC and M.Counselling. I specialised in relationship therapy which aims to support individuals (including young people and adult’s), couples and families to navigate relationship with themselves, others, their communities and natural environment. At… Læs mere »

Michael Schade

Jeg er Psykoterapeut MPF og uddannet hos Essens – Eksistentiel Gestalterapi. Uddannelsen har varighed af 4 år. Jeg har beskæftiget mig professionelt med psykoterapi siden 2019 og arbejder med områdets mest gennemprøvede og anerkendte terapiformer. Målet med psykoterapi er for mig ikke ét mål skåret i sten, ikke en facitliste, det er snarere at skabe… Læs mere »

Lena Torvin

Jeg er certificeret Neokognitiv Psykoterapeut, MPF med speciale i Metakognitiv terapi (Level IV/højeste niveau) Jeg har endvidere en 2-årig Supervisoruddannelse, en mellemlederuddannelse, en gruppelederuddannelse, samt en Master i coaching. Ud over dette, har jeg kurser i ACT, MI, AI, Konflikthåndtering, ALF (behandling til dobbeltbelastede) og kognitiv terapi. Ud over undervisning og supervision hos Psykoterapeuterne.com, har… Læs mere »