Terapeutisk behandling: Søvnproblemer

Linda Pop Pedersen

Jeg arbejder med at støtte dig til en generelt bedre mental trivsel ved hjælp af bl.a. emotionsfokuseret terapi i forbindelse med mange typiske tematikker, som vi mennesker oplever og udfordres med, her er blot et par eksempler: At man ikke mærker eller har adgang til specifikke følelser At der er en massiv selvkritisk indre dialog… Læs mere »

Ole Conrad Kondrup

Ledelseskonsulent og psykoterapeut MPF Arbejder primært med ledere og specialister i erhvervslivet, som er ramt af stress, angst, depression. Arbejder også med teamdynamik, konflikthåndtering, krisestyring og kommunikationstræning.

Benedikte Helene Frank

Som psykoterapeut arbejder jeg ud fra en oplevelsesorienteret tilgang, hvilket vil sige, at vi arbejder med det, du oplever begrænser dig nu og her. Terapirummet er en træningsbane for forandringer i tanke- og følelsesmæssige mønstre. At identificere begrænsende mønstre vil ofte være første skridt, og i nogle tilfælde vil vi sammen udforske, hvordan og hvorfor… Læs mere »

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Anne-Marie Rex

Jeg tilbyder individuelle psykoterapeutiske samtaler. Vi tager udgangspunkt i det der er relevant for dig, da det er dig der ønsker at skabe forandring. Vi har et samarbejde, hvor jeg møder dig med empati, nærvær og nysgerrighed, og er faciliterende for et frirum, hvor du kan skabe forandring.

Nina Carlinfanti Zahle

Aut. Fysioterapeut og Kropsorienteret Psykoterapeut Nina Carlinfanti Zahle Velkommen til Nærvær Nu Kropsterapi der letter Efter mange år med stress, psykisk belastning og angst, fik jeg behandlinger hos Nina. Jeg fik ro I kroppen og hovedet, og mærkede mere overskud og glæde. Nina brænder for sit arbejde og skaber ro og nærvær i sine behandlinger.… Læs mere »

Meghna Sckerl

PSYCHOTHERAPY FOR IMPROVED MENTAL HEALTH: Over the last 10 years, I have specialised in providing psychotherapy to address mental health issues such as excessive anxiety, distress from stress, prolonged trauma, depression and dis-regulated emotional and relational issues. Basically, when negative thoughts take over, leaving you out of control or hopeless and in a pattern of… Læs mere »

Bettina Lund-Strøier

Udover at være psykoterapeut har jeg erfaring fra sundhedssektoren og beskæftigelsesområdet. Det har givet mig stor erfaring i den ‘vanskelige samtale’ når livet gør ondt. Via min lederkarriere og erfaring som selvstændig indenfor rekruttering og HR, har jeg opstået kompetencer til at arbejde med hvordan kommer jeg videre herfra og hvad skal jeg egentlig med… Læs mere »