Terapeutisk behandling: Seksuelle problemer

Lotte Roy Rosborg

I alle menneskers liv opstår der modstand, kriser og oplevelser, der kan vække smerte i variende grad. I terapien vil jeg hjælpe dig til at kunne bære og udvikle dig igennem, det du nu gennemgår. Jeg kan ikke gå vejen for dig – men jeg kan være et omsorgsfuldt rejsevidne, der sammen med dig gør… Læs mere »

Ole Conrad Kondrup

Ledelseskonsulent og psykoterapeut MPF Arbejder primært med ledere og specialister i erhvervslivet, som er ramt af stress, angst, depression. Arbejder også med teamdynamik, konflikthåndtering, krisestyring og kommunikationstræning.

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Tine Østergaard

Jeg er uddannet ID (integral dynamisk) psykoterapeut. ID psykoterapi har et stærkt fokus på selvfølelse og identitet samt inddrager så mange perspektiver og dimensioner af os mennesker som det er muligt. Jeg tilbyder psykoterapi til både unge og voksne. Min terapi er altid tilpasset til den enkelte klient og jeg bruger forskellige psykologiske retninger, alt… Læs mere »

Yacine Maria Baldeh

Igennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med kropsterapi og afspænding samt de seneste 11 år også med psykoterapi. Min tilgang til psykoterapi er kropslig og mental. Terapi handler om at skabe klarhed og om at balancere sit liv, så det harmonerer med egne behov,kropsligt såvel som mentalt.

Lene Vester-Madsen

Mit navn er Lene, jeg er 36 år, og uddannet Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut i december 2020. Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver, men har siden hen taget en grunduddannelse i Kognitive Behandlingsformer, NADA, Mindfulness og sidst en 4 1/2 år psykoterapeut uddannelse. Den 01.02.2022 åbnede jeg Fertilitetsrejsen, som er en online og fysisk klinik som tilbyder… Læs mere »

Kirstine Hockerup

Jeg hedder Kirstine, er 48 år og bor i Gl. Rye sammen med min mand og vores tre børn teenagebørn. Jeg har bred erfaring med børn og unge i en eller anden form for udfordringer, da jeg har været lærer indenfor specialområdet i 20 år. Jeg er uddannet narrativ samtaleterapeut fra Dispuk og har efterfølgende… Læs mere »

Gitte Volsmann

Hos mig er nærvær, tryghed og faglighed vigtige nøgleord. jeg er optaget af at møde dig som det menneske du er, at lytte til de udfordringer som du er ramt af. jeg vil hjælpe dig til at (gen)opdage nye foretrukne måder at være i livet på. Jeg tilbyder individuelle samtaler, til par og familier. Jeg… Læs mere »

Dorthe Møller

Jeg er 45 år og mor til tre piger. Jeg er gift og bosat i Herning, hvor samtalerne finder sted, med mindre andet aftales. Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi. Jeg er optaget af, hvordan den enkelte får mulighed for at tage styring i eget liv og skabe forandring og større trivsel, også når man… Læs mere »