Terapeutisk behandling: Borderline

Allon Benn Abramovvitz

Kognitiv psykoterapeut Medlem af Motivational Interviewing Network of Trainers MINT Socialrådgiver Mange års erfaring indenfor terapi til unge og afhængige Arbejder til dagligt som leder i AlfaRehab

Maja Lomborg Treebak

Oplever du: At de samme uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre dukker op igen og igen? At livet føles tungt, og at du sjældent er glad? En følelse af utilstrækkelighed og manglende selvværd, der forhindrer dig i at sige til og fra? At have følelser som du ikke forstår og har svært ved at håndtere selv? At… Læs mere »

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Camilo Henriquez

Welcome! I’m a Clinical Psychologist with 9 years of working experience and I offer Online Psychotherapy services in English and Spanish. Additionally, I offer counseling, group intervention in mental health, content creation about mental health, and academic research in topics connected to mental health and related technologies. Working with me you will experience a professional… Læs mere »

Meghna Sckerl

PSYCHOTHERAPY FOR IMPROVED MENTAL HEALTH: Over the last 10 years, I have specialised in providing psychotherapy to address mental health issues such as excessive anxiety, distress from stress, prolonged trauma, depression and dis-regulated emotional and relational issues. Basically, when negative thoughts take over, leaving you out of control or hopeless and in a pattern of… Læs mere »

Tine Edel Salling

Jeg er uddannet Gestaltterapeut på Københavns Gestalt Institut og er i dag, ud over at arbejde som selvstændig psykoterapeut, også tilknyttet en familiebehandlingsinstitution i Odense. Jeg er som terapeut optaget af hvordan vi arbejder med den enkelte klients ressourcer. I terapien består noget af mit arbejde i at understøtte og tilpasse det som klienten bringer… Læs mere »

Ricki Hjort Jørgensen

Psykoterapi handler om at støtte mennesker i at få det bedste ud af sig selv og livet; at øge livskvaliteten. Hos mig handler psykoterapi om at hjælpe klienter ud af livets vanskelige perioder og støtte dem i at opnå deres fulde potentialer. I ISTDP arbejdes der med de forsvarsmekanismer der begrænser livskvaliteten, skaber symptomer og… Læs mere »

Anne-Mette Sleimann

Jeg er uddannet både folkeskolelærer og socialpædagog og har har praktiseret psyko- & hypnoterapi siden 2011 – samt superviseret, såvel individuelt som i diverse personalegrupper, siden 2016. Dette i personalegrupper i psykiatrien (Regionen), som i kommunale- og private institutioner, dagplejen, plejen mv. I klinikken, på min privatadresse i Ribe, vil du blive mødt af mig… Læs mere »

Bettina Lund-Strøier

Udover at være psykoterapeut har jeg erfaring fra sundhedssektoren og beskæftigelsesområdet. Det har givet mig stor erfaring i den ‘vanskelige samtale’ når livet gør ondt. Via min lederkarriere og erfaring som selvstændig indenfor rekruttering og HR, har jeg opstået kompetencer til at arbejde med hvordan kommer jeg videre herfra og hvad skal jeg egentlig med… Læs mere »

Martin Østermann Madsen

Terapi tilbydes til dig der enten har udfordringer i livet, eller ønsker at blive klogere på dine egne handlemekanismer. Du vil være i centrum og du mødes i øjenhøjde uden fordømmelse hos mig. Nysgerrig så ring gerne for en uforpligtende snak, så ser vi om kemien passer.