Terapeutisk behandling: Adoption

Bente Ghita Hansen

velkommen til Caminoterapi – psykoterapi i Lyngby Har du brug for hjælp fra en psykoterapeut til at få løst de udfordringer du slås med lige nu? Det kan være rigtig svært at række ud og bede om hjælp. Men du skal vide, at du langt fra er alene om at have det sådan. Jeg oplever… Læs mere »

Teresa Jakubczyk Clausen

Psykoterapeut med speciale i traume- og familieterapi, familieterapeut, Cand. Pæd. Pæd. og pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traumeterapi. Arbejder sideløbende som foredragsholder, censor og gæsteunderviser på pædagoguddannelser. Har udgivet fagbøgerne. Personlig kendskab til traumer. Opvokset i Polen, hvilket har givet hende en særlig opmærksomhed for de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig… Læs mere »

Linda Pop Pedersen

Jeg arbejder med at støtte dig til en generelt bedre mental trivsel ved hjælp af bl.a. emotionsfokuseret terapi i forbindelse med mange typiske tematikker, som vi mennesker oplever og udfordres med, her er blot et par eksempler: At man ikke mærker eller har adgang til specifikke følelser At der er en massiv selvkritisk indre dialog… Læs mere »

Maja Lomborg Treebak

Oplever du: At de samme uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre dukker op igen og igen? At livet føles tungt, og at du sjældent er glad? En følelse af utilstrækkelighed og manglende selvværd, der forhindrer dig i at sige til og fra? At have følelser som du ikke forstår og har svært ved at håndtere selv? At… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Rikke Hammer Jørgensen

Som psykoterapeut tager jeg altid udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for dig. Sammen undersøger vi, hvordan du bærer dig ad med at være den du er, hvordan du ser verden og dig selv i den. Jeg arbejder oplevelsesorienteret, hvilket betyder, at vi kommer til at tage udgangspunkt i det, vi oplever sammen i terapien… Læs mere »

Nina Carlinfanti Zahle

Aut. Fysioterapeut og Kropsorienteret Psykoterapeut Nina Carlinfanti Zahle Velkommen til Nærvær Nu Kropsterapi der letter Efter mange år med stress, psykisk belastning og angst, fik jeg behandlinger hos Nina. Jeg fik ro I kroppen og hovedet, og mærkede mere overskud og glæde. Nina brænder for sit arbejde og skaber ro og nærvær i sine behandlinger.… Læs mere »

Lene Vester-Madsen

Mit navn er Lene, jeg er 36 år, og uddannet Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut i december 2020. Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver, men har siden hen taget en grunduddannelse i Kognitive Behandlingsformer, NADA, Mindfulness og sidst en 4 1/2 år psykoterapeut uddannelse. Den 01.02.2022 åbnede jeg Fertilitetsrejsen, som er en online og fysisk klinik som tilbyder… Læs mere »

Christina Morhordst Larsen

jeg tilbyder familieterapi, parterapi og individuel terapi. Du/i er velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak.