Nye webinarer: Hvordan er du forsikret som psykoterapeut MPF?

Webinar

Kunne du tænke dig at høre mere om den forsikringsdækning, du har gennem dit medlemskab hos Dansk Psykoterapeutforening? Og vil du høre mere om, hvilke andre relevante forsikringsdækninger der findes til dig som selvstændig?

Så skal du bestemt logge på et af de to webinarer, der foregår onsdag den 1. juni kl. 16:00 og torsdag den 2. juni kl. 10:00.

Som selvstændig er du i høj grad afhængig af at kunne udføre dit arbejde. Kan det ikke lade sig gøre pga. længevarende sygdom eller ulykke, kan du være rigtig dårlig stillet økonomisk. Det findes der løsninger på, – løsninger, som Topdanmark vil fortælle mere om på webinaret.

Webinaret er gratis og kun for medlemmer. Webinaret forventes at vare ca. 30 minutter.

Webinaret afholdes af Michael Brøgger og David Tvede fra Topdanmark

Webinaret foregår via Microsoft Teams og kræver ingen forudgående tilmelding. Du logger bare på et webinaret nedenfor i det angivne tidsrum.

Mødet den 1. juni kl. 16:00-16:45

Microsoft Teams-møde