Psykoterapeuter MPF søges til Dansk Sundhedssikring

Nyhed, Nyt fra foreningen

Dansk Psykoterapeutforening har siden 2016 haft et samarbejde med forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring omkring brugen af psykoterapeuter MPF, der har tilbudt kompetente terapeutiske forløb indenfor lettere angst, depression og stress.

Dansk Sundhedssikring ønsker nu at udvide netværket og mangler derfor lige nu en psykoterapeut MPF i hvert af følgende områder:

• Vest- og Sydsjælland
  • Amager i København
  • Viborg

Rammen for samarbejdet med Dansk Sundhedssikring er en timepris på 650 kr. inkl. moms. Man er med aftalen ikke garanteret et vist antal klienter. Den enkelte MPF’er indgår selv en aftale med Dansk Sundhedssikring.

Kravene til MPF’erne tilknyttet Dansk Sundhedssikring er følgende:

• En sundhedsfaglig grunduddannelse eller uddannelse som socialrådgiver og lærer
  • En efteruddannelse i håndtering af stress, chok/traume terapi eksempelvis Somatic Experiencing eller lignende.
  • Mindst fire års erfaring i at arbejde som psykoterapeut
  • Selvstændig praksis i en af ovenstående byer / områder
  • Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med digital indrapportering

Derudover skal du have mulighed for at give tilbagemeldinger til klienter indenfor 24 timer og opstarte behandlingsforløb inden for en uge.

Hvad får du ud af at være med?

• Adgang til klienter
  • Du bliver en del af en velfungerende ordning (De MPF’ere, der er med, er glade for samarbejdet)
  • Synlighed som psykoterapeut i dit område

I Dansk Psykoterapeutforening bistår vi Dansk Sundhedssikring med rekrutteringen baseret på kravene til ansøgerne. Hvis du derfor har selvstændig virksomhed i en af de ovenstående områder, har den nødvendige efteruddannelse og kan leve op til de øvrige kriterier, kan du sende en ansøgning.

Send dit CV og en kort ansøgning til kontakt@dpfo.dk hurtigst muligt og senest den 1. april 2022. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig herefter. Senest i maj måned skal aftalerne med Dansk Sundhedssikring være på plads.