Gruppesamtaler er nu muligt med videoløsningen ”Min Psykoterapeut”

Nu er det muligt at afholde gruppesamtaler via den sikre videoløsning Min Psykoterapeut, som Dansk Psykoterapeutforening tilbyder alle medlemmer. Online-systemet Min Psykoterapeut er udviklet af virksomheden Medconnect for Dansk Psykoterapeutforening med henblik på at gøre det nemt og sikkert for psykoterapeuter at udføre onlineterapi under coronakrisen.

Og nu er det således også muligt at gennemføre gruppesamtaler med flere klienter via Min Psykoterapeut, hvilket gør det nemmere at afholde fx gruppeterapi eller parterapi, hvor partnere er adskilt.

Et abonnement på Min Psykoterapeut inkluderer:

• Ubegrænsede videosamtaler
  • GDPR-godkendt
  • NemID
  • Egen videoklinik i Min Psykoterapeut
  • Klienter inviteres nemt via et link på mail

Prisen er 300 kr. om måneden i abonnement (ekskl. moms).

Oprettelse: 300 kr.

For at komme i gang med Min Psykoterapeut, skal du tilmelde dig løsningen hos Medconnect

Du kan tilmelde dig via dette link

Efter din tilmelding, vil du modtage en mail med en bekræftelse på din tilmelding, samt en efterfølgende mail med et aktiveringslink til Min Psykoterapeut.

Derefter er du klar til at afholde videosamtaler med dine klienter.

Du kan læse mere om løsningen her og finde vejledninger og privatlivspolitik.

Skulle du have spørgsmål eller tekniske problemer, kan Medconnect.dk kontaktes på kontakt@medconnect.dk