Hilsen fra formanden

Så lykkedes det endelig, med et halvt års forsinkelse, at afholde generalforsamling.

Jeg har sådan glædet mig til at aflægge beretning og fortælle, om alt det spændende, der sker i foreningen – og jeg har især været meget utålmodig efter at kunne fremlægge det arbejde, der er blevet lavet for at beskrive psykoterapeuter MPF som en selvstændig profession – vores professionsidentitet. For mig har det været helt afgørende for, at vi kan komme endnu et skridt videre i vores arbejde for anerkendelse, at vi er bevidste om vores identitet som psykoterapeuter MPF.

Oplægget til beskrivelsen af vores profession blev godt modtaget af generalforsamlingen – og det glæder mig. Der kom nogle relevante kommentarer, der nu bringes videre til arbejdsgruppen – og så går implementeringen ellers i gang!

Den nyvalgte bestyrelse har allerede været på seminar, hvor alle blev introduceret til bestyrelsesarbejdet og de opgaver, der venter. Alle er klar til at tage fat og er fuld af god energi. Jeg glæder mig til samarbejdet.

 

Læs mere: Hilsen fra formanden