Kom til generalforsamling 2020

Foto: Jørgen True

Kom til Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling 2020 og sæt dit præg på faget og foreningens fremtid. Generalforsamlingen finder i år sted lørdag den 21. marts 2020 i Odense Koncerthus.

På generalforsamlingen er der valg til bestyrelsesposter, ligesom der skal vælges nye frivillige medlemmer til foreningens forskellige udvalg.

Inden selve generalforsamlingen håber bestyrelsen og sekretariatet at se mange medlemmer, hvor vi skal drøfte et oplæg til en professionsidentitet for psykoterapeuter MPF. Læs mere nedenfor i programmet.

Kl. 09.00 – 10.00 – Ankomst og kaffe

Kl. 10.00 – 12.30 – Oplæg og debat: “Hvad er en psykoterapeut MPF’s professionsidentitet?”

Kl. 12.30 – 13.30 – Frokost

Kl. 13.30 – 14.00 – Registrering af deltagere til generalforsamlingen

Kl. 14.00 – 18.30 – Generalforsamling

Kl. 18.30 – 19.00 – Et glas at gå hjem på

Nærmere info om valg til bestyrelsen, udvalg mm. samt dagsorden for selve generalforsamlingen vil blive annonceret løbende i foreningens nyhedsbrev og på hjemmesiden.

Alt materiale til generalforsamlingen, såsom regnskab, budget, årsberetning osv. annoncerer vi ligeledes på hjemmesiden og i nyhedsbrevet i den kommende tid.

Klik her for tilmelding og mere info