Kom til 75 års fødselsdagsreception

Dansk Psykoterapeutforenings stifter, redaktør og fhv. formand Susanne van Deurs fylder 75 år

I anledning af Dansk Psykoterapeutforenings stifter, redaktør og fhv. formand Susanne van Deurs’ 75 års fødselsdag vil det glæde bestyrelsen og sekretariatet at se medlemmer, samarbejdspartnere og venner af foreningen til en uformel fødselsdagsreception tirsdag den 7. januar 2020 fra kl. 15-17.

Det sker i foreningens lokaler på Vandkunsten 3, 1., 1467 København K. Her vil vi byde på et glas champagne og kransekage.

Giv meget gerne en melding om du kommer på kontakt@dpfo.dk, så vi er sikre på, at der champagne nok til alle