Mød formandskandidaterne via Facebook Live

Hvordan ser fremtiden ud for psykoterapeuterne? Hvilken vej skal foreningen gå for en større offentlig anerkendelse?

Det, og meget andet, kan du få svar på, når de to kandidater til formandsposten, Lene Alsbæk Nielsen og Pia Clementsen, går live på video via Dansk Psykoterapeutforenings officielle Facebook-side.

Det sker:

• Den 4. februar fra kl. 15 – 16
  • Den 21. februar fra kl. 15 – 16

For at kunne se live-videoerne skal du sørge for at følge Dansk Psykoterapeutforenings Facebook-side. Alt efter dine Facebook-indstillinger  vil du få en notifikation, når videoen begynder.

I videoen vil de to kandidater til formandsposten fortælle om deres visioner for foreningen og svare på indkomne spørgsmål fra medlemmerne i Dansk Psykoterapeutforening.

Har du spørgsmål til formandskandidaterne, som du ønsker, at de skal svare på i videoen, kan du sende dem ind til sekretariatet på forhånd på kontakt@dpfo.dk

Du har også mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne direkte i kommentarfeltet under videoen, når de går live på Facebook.