Kom til generalforsamling 2019

Foto: Kosmopol

Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling finder sted lørdag den 2. marts 2019 i København på Kosmopol ved Nørreport st.

Kom til Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling 2019 og sæt dit præg på foreningens fremtid. På generalforsamlingen er der valg til formands- og bestyrelsesposter, ligesom der skal vælges nye frivillige medlemmer til foreningens forskellige udvalg.

Inden selve generalforsamlingen er der i år lagt op til oplæg og visionsproces med medlemmerne i foreningen. Man er naturligvis velkommen til at deltage alene i generalforsamlingen.

Det foreløbige program for dagen ser således ud:

Kl. 09.30 – 10.30        Ankomst og kaffe

Kl. 10.30 – 12.30        Oplæg + visionsproces

Kl. 12.30 – 13.30        Frokost

Kl. 13.30 – 14.00        Registrering af deltagere til generalforsamlingen

Kl. 14.00 – 17.30        Generalforsamling

Kl. 17.30                      Et glas at gå hjem på

Nærmere info om valg til bestyrelsen, udvalg mm. samt dagsorden for selve generalforsamlingen vil blive annonceret løbende i foreningens nyhedsbrev og på hjemmesiden.

Alt materiale til generalforsamlingen, såsom regnskab, budget, årsberetning osv. annoncerer vi ligeledes på hjemmesiden og i nyhedsbrevet i den kommende tid.

Du tilmelder dig generalforsamlingen elektronisk her

Tilmelding skal ske senest 20. februar 2019

Du finder alt info om generalforsamlingen, formandskandidaterne, stemmeberettigelse osv. her

Bestyrelsen og sekretariatet glæder sig til at tage imod alle medlemmer og ser frem til en spændende og udbytterig dag.