Pia Jeppesen stopper som formand ved årsskiftet

Formand for Dansk Psykoterapeutforening Pia Jeppesen trækker sig som formand pr. 1. januar 2019. Det meddelte hun bestyrelsen på et bestyrelsesmøde i København onsdag den 31. oktober 2018.

Pia Jeppesens afgang betyder, at der skal vælges en ny formand på generalforsamlingen den 2. marts 2019. Nuværende næstformand Kim Matzen indtræder som konstitueret formand i perioden fra 1. januar og frem til generalforsamlingen.

Pia Jeppesen har siddet i formandsstolen siden 2016 og i bestyrelsen siden 2014. Hendes beslutning om at stoppe skyldes private og familiære årsager.

”Det har været en stor ære for mig at stå i spidsen for medlemmerne af Dansk Psykoterapeutforening og at have været en del af foreningens vækst og udvikling igennem de seneste år. Da jeg trådte ind i bestyrelsen, havde jeg nogle klare mål om at gøre foreningen professionel og synlig. Det er den nu. Vi arbejder efter en strategi, et arbejdsprogram og handleplaner, ligesom sekretariatets arbejdsgange og systemer er blevet mere tidssvarende og effektive. Men forhold i mit privatliv gør, at jeg nu må give stafetten videre til en ny formand, der kan tage roret sammen med bestyrelsen og sekretariatet og bygge videre på det solide fundament, der er lagt. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, sekretariatet samt alle udvalg og frivillige for deres store støtte samt ikke mindst det store engagement og arbejde, de lægger i at drive foreningen. Jeg ser meget frem til at følge foreningens udvikling i fremtiden” siger Pia Jeppesen.

Bestyrelsen finder det meget beklageligt, at formand Pia Jeppesen træder tilbage. Den nuværende bestyrelse har haft et fremragende samarbejde med formanden og har værdsat den arbejdsform og professionalisme, som Pia Jeppesen står for. Bestyrelsen vil støtte næstformanden i tiden frem til næste generalforsamling og følge den professionelle linje, der allerede er lagt.

I næste nyhedsbrev vil det blive oplyst, hvordan proceduren og tidsplanen bliver for at stille op til formandsvalget.