Marianne Bentzen på Jubilæumskonferencen: “Fremtidens psykoterapi i Danmark”

|

Kategorier

Nyhed

 

Dansk Psykoterapeutforenings 25 års Jubilæumskonference
14. september 2018 kl. 14.30 – 15.45
Konventum, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør

 

Med afsæt i de psykodynamiske traditioner i europæisk og dansk psykoterapi i disse år, giver psykoterapeut MPF Marianne Bentzen et rids over de næste mulige skridt i udviklingen af et fagligt fundament for psykoterapi. I oplægget vil hun stille skarpt på ressourcer og udfordringer i forhold til at udvikle fremtidens psykoterapi i Danmark:

  • forskningsmæssige belæg for psykoterapeutisk behandling
  • balancen mellem standardisering og kreativitet
  • internationale standarder for professionel adfærd
  • fordele og ulemper ved at have en videnskabeligt funderet grundteori til fælles

 

Om Marianne Bentzen

Marianne Bentzen er certificeret som afspændings – og bevægelsesterapeut 1980 og har siden da arbejdet som kropspsykoterapeut og senere med neuroaffektiv psykoterapeut. Hun har i mange år været beskæftiget med efteruddannelser for psykologier, psykoterapeuter og behandlere fra hele verden.