Ny sekretariatschef i Dansk Psykoterapeutforening

Nyhed

Dansk Psykoterapeutforening har pr. 1. juni ansat Vibeke Lubanski som ny sekretariatschef. Hun afløser dermed Karin Mette Thomsen, der har fået tilbudt et andet job.

Vibeke Lubanski har mange års erfaring fra flere politisk styrede organisationer og har blandt andet været afdelingsleder på Institut for Blinde og Svagsynede IBOS, specialkonsulent i Socialstyrelsen, sektionleder i Red Barnets nationale afdeling og leder og projektleder på et videnscenter på handicapområdet. Hun er uddannet Cand.Scient.Soc fra Roskilde Universitet i 1999 samt familie- og psykoterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut fra 2015.

”Vi er rigtig glade for, at Dansk Psykoterapeutforening får en meget stærk faglig profil som sekretariatschef. Kombinationen af hendes ledererfaring fra andre organisationer og hendes psykoterapeut-baggrund gør, at hun kan være med til at styrke foreningen på flere planer. Jeg glæder mig meget til samarbejdet” siger formand, Pia Jeppesen.

Vibeke Lubanski skal sammen med bestyrelsen og sekretariatet arbejde med en målsætning om at øge opmærksomheden og interessen for psykoterapeuterne, psykoterapien og foreningen. En opgave, som hun glæder sig til at komme i gang med.

”I en tid, hvor mentale helbredsproblemer fylder meget på dagsordenen herhjemme, ligger der en vigtig opgave forude med at synliggøre psykoterapeuterne som en betydningsfuld aktør på sundhedsområdet. Vi skal udvide psykoterapeuternes muligheder og indflydelse samtidig med, at vi også styrker foreningens tilbud til medlemmerne. Der er masser at gå i gang med, og det glæder jeg mig til,” siger Vibeke Lubanski.

Vibeke Lubanski er 47 år og bor i Allerød sammen med sin mand og deres to drenge på 19 og 14 år.

Vibeke Lubanski afløser afgående sekretariatschef Karin Mette Thomsen, der fratræder sin stilling ved udgangen af maj og takker for en god tid i foreningen:

”Det har været otte gode måneder i foreningen, men jeg har fået et jobtilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Min tid i foreningen har været spændende og lærerig, og jeg glæder mig meget til at følge foreningens udvikling og virke på sidelinjen,” siger Karin Mette Thomsen.