Foredrag med Esben Hougaard: Psykoterapi – Teori og forskning anno 2018

|

Kategorier

Nyhed

 

Dansk Psykoterapeutforenings 25 års Jubilæumskonference
14. september 2018 kl. 12.00 – 13.15
Konventum, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør

 

Esben Hougaard vil med udgangspunkt i sin bog, Psykoterapi: Teori og forskning, give en kort orientering om de nyeste resultater inden for psykoterapiforskningen og deres relevans for terapiens praksis.

Bogen udkom første gang i 1996 på Dansk Psykologisk Forlag, og den opdaterede og reviderede 3. udgave forventes at udkomme først i 2019.

Tilmeld dig og køb billet til Jubilæumskonferencen her

 

Om Esben Hougaard
Esben Hougaard er professor i klinisk psykologi ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Periodevist har han også været ansat på Psykiatrisk Hospital i Aarhus. Han grundlagde Psykologisk Instituts Forsknings- og Uddannelsesklinik i 2004. Esben Hougaards forskning har især omhandlet kognitiv adfærdsterapi, angst og depression.