Psykoterapeuter deltager i forskningsaktiviteter

Nyhed

Psykoterapeuter vil gerne deltage i forskningsprojekter og integrerer ny viden i deres praksis. Processen er i gang globalt og du kan hente gratis inspiration fra den internationale forskerkonferencen for gestaltterapeuter i Paris, 2017. Via web-tv kan du opleve forelæsningerne på engelsk og fransk og downloade præsentationerne fra konferencen.

Konferencen havde fokus på forskning i gestaltterapi, men spørgsmål som ”Hvorfor er forskning relevant for psykoterapeuter?” er aktuelt for alle psykoterapeuter uanset terapeutisk ståsted. Derfor anbefales først og fremmest at se forelæsningen: Can research be relevant to Gestalt therapists, or any type of therapists? med Louis Castonguay, professor på ”Department of Psychology at The Pennsylvania State University” i USA. Varighed ca. 90.min. Forelæsningen stiller bl.a. skarpt på, hvordan forskning kan informerer vores kliniske arbejde, og hvordan integration af de to forskningsparadigmer, ”Evidensbaseret praksis” og ”Praksisbaseret evidens” kan forbedre vores praksis.

For at se web-tv og downloade præsentationerne fra konferencen skal du registrerer dig gratis på  http://gestalt-research.com/

Den internationale forskningskonference i Paris blev afholdt af bl.a. EAGT (European Association for Gestalt Therapy) og AAGT (Association for the advancement og Gestalt therapy).