Vil du med til Dansk Psykoterapeutforenings Jubilæumskonference?

Nyhed

Jubilæumskonferencen bliver afholdt den 14-15. september i Helsingør på LO-Skolen. De to dage er spækket med interessante og spændende foredrag, fra flere forskellige oplægsholdere.

Læs mere om Jubilæumskonferencen og tilmeld dig her

Priser
Hvis du er medlem og tilmelder dig inden 1. Maj har du mulighed for at få en earlybird billet, hvilket gør din billet billigere. Earlybird-billetterne kan købe til 2.200 kr. Efter 1. Maj koster billetterne 2.500 kr. for medlemmer og 2.800 kr. for ikke-medlemmer.

Det er muligt at bestille en overnatning på LO-Skolen, der er valgfrit og afregnes direkte med LO-Skolen.

Det foreløbige program ser således ud:

Fredag d. 14. september
9.00 Ankomst, registrering, kaffe/te og brød
9.30 Velkommen ved formanden
9.45 Oplæg fra de inviterede eksperter, afbrudt af “kropslig regulering”, frokost og kaffepauser
18.30 Lækker 3-retters festmiddag, kaffe/te og underholdning

Lørdag d. 15. september
7.00 Morgenbuffet for de overnattende gæster
8.30 Kaffe/te og brød
9.00 Oplæg fra de inviterede eksperter, afbrudt af “kropslig regulering”, frokost og kaffepauser
16.00 Farvel og tak ved formanden.