Tilmeld dig til generalforsamlingen 2018

Nyhed

Årets generalforsamling bliver afholdt lørdag d. 3. marts på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle.

Det foreløbige program for dagen ser sådan ud:

Kl. 10.30 – 11.00       Ankomst og kaffe
Kl. 11.00 – 12.30       Oplæg ved Peter Vuust: “Musik på recept med fokus på psykoterapeuter”
Kl. 12.30 – 13.30       Frokost
Kl. 13.30 – 14.00       Registrering af deltagere til generalforsamlingen
Kl. 14.00 – 18.00      Generalforsamling

Tilmelding til generalforsamlingen skal ske senest: 16. februar 2018

Tilmelding kan ske via hjemmesiden. Log ind på medlemsområdet og tilmeld dig under ”Generalforsamling” i menuen til venstre. Siden opdateres løbende med bl.a. den fulde dagsorden for selve generalforsamlingen mellem kl 14.00 – 18.00, beretninger fra formand og udvalgene mv.

Ved tilmelding vil du blive bedt om at angive, om du deltager i følgende:

• Formiddag. Inkl. morgenkaffe/te, som foreningen betaler.
  • Frokost. Frokosten betaler du selv. Den koster kr. 240,- inkl. 1 vand.
  • Generalforsamling. Inkl. eftermiddagskaffe/te og kage, som foreningen betaler.

Stemmeberettigelse
Stemmeberettigede ved generalforsamlingen er fremmødte individuelle medlemmer, der har været medlem i mindst tre måneder, og som har betalt kontingent.
Studiemedlemmer og passive medlemmer er velkomne til generalforsamlingen, men har ikke stemmeret.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt på kontakt@dpfo.dk eller tlf.nr.: 70 27 70 07