Få vejledning hos Lev Uden Vold, når du møder voldsudsatte eller voldsudøvere

|

Kategorier

Nyhed

Har du som psykoterapeut kontakt med enten voldsudsatte, voldsudøvere eller deres pårørende, kan du få rådgivning om vold i nære relationer hos Lev Uden Vold.

Lev Uden Vold er en ny organisation, der arbejder for at sikre mere og bedre hjælp, når det gælder vold i familien og i nære relationer.

Det skal ske ved konkrete tilbud til voldsudsatte og voldsudøvere samt mere viden og debat på området. Ligesom Lev Uden Vold vil være med til at styrke fagligheden blandt de fagpersoner, der møder voldsudsatte, voldsudøvere og deres pårørende.

Som psykoterapeut kan du altid kontakte Lev Uden Volds hotline og juridiske rådgiver, hvis du har brug for rådgivning om vold i nære relationer.

Det gælder både, hvis du arbejder i eksempelvis en kommune eller på en skole og har brug for sparring, når du møder familier præget af vold. Eller når du som selvstændig har behov for at henvise klienter, der er berørt af vold i en nær relation.

 

Her kan du kontakte Lev Uden Vold:

Via den nationale hotline kan du som psykoterapeut få rådgivning om vold i nære relationer, blive vejledt i at genkende signaler på vold og få hjælp til at henvise både voldsudsatte og voldsudøvere til de rette hjælpe- og rådgivningstilbud. Kontakt os på tlf. 70 20 30 82

Hos Lev Uden Volds juridiske rådgiver kan du som psykoterapeut få rådgivning om juridiske problemstillinger i forbindelse med vold i nære relationer. Kontakt os på tlf. 3118 4441 eller at@levudenvold.dk

 

Find ud af mere om Lev Uden Vold:

Du kan læse mere om Lev Uden Vold på www.levudenvold.dk eller på Facebook-siden

Lev Uden Vold har en pjece, der præsenterer de to rådgivningstilbud – fin den her.