Vil du være Dansk Psykoterapeutforenings formand?

Nyhed

Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamlingen afholdes lørdag d. 3. marts 2018 i Vejle. Ifølge de nye vedtægter skal det meddeles 2 måneder før, hvis man ønsker at stille op som formand. Det gøres ved at skrive til Dansk Psykoterapeutforening.

Læs gerne interviewet med nuværende formand Pia Jeppesen om, hvordan det er at være formand for foreningen – Status på formandsposten.

Pia er på valg til den kommende generalforsamling og stiller naturligvis igen op som formand.

Har du nogle spørgsmål vedrørerende formandsposten kontakt Pia Jeppesen på pj@dpfo.dk eller har du andre spørgsmål skriv til kontakt@dpfo.dk eller ring på 70277007

Deadline for opstilling er onsdag d. 3. januar 2018 til kontakt@dpfo.dk

Der vil løbende blive opdateret omkring generalforsamlingen, så hold øje med nyhedsbrevet og her på hjemmesiden. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 3. marts.