Invitation til tværfagligt fælleskab

|

Kategorier

Nyhed

Kære medlem,

Vi har på opfordring fra flere, arrangeret et tværfagligt netværksmøde. Netværksmødet har til formål at bringe jer psykoterapeuter sammen, der arbejder med eller interessere sig for fødsler, småbørnsfamilier, fødselsforberedelse, amning, at være nye forældre eller andre emner inden for sundhed. Du kan være jordemoder, sygeplejeske, læge, sundhedsplejerske og så videre.

Til netværksmødet for I mulighed for at møde hinanden og udveksle erfaringer, samtidig med at vi i foreningen gerne vil have inspiration til, hvordan vi kan være mere tværfaglige til blandt andet fyraftensmøder.

 

Datoen er d. 23. januar 2018 kl. 17.00 – 19.00 i sekretariatet.
Adresse: Vandkunsten 3, 1. Sal, 1467 København K.

Tilmelding senest d. 16. januar 2018 til Louise Precht på kontakt@dpfo.dk

Vi håber I har mulighed for og lyst til at mødes.

 

Mange hilsner
Dansk Psykoterapeutforening