Mød en psykoterapeut: En unik og værdifuld position

|

Kategorier

Nyhed

Vi kan tilføje endnu et portræt til serien “Mød en psykoterapeut”.

Denne gang har vi talt med Søren Johan Nielsen, der arbejder som efterskolelærer og psykoterapeut

 

Kombinationen af at være lærer og psykoterapeut MPF giver både Søren Johan Nielsen og eleverne på Kragelund Efterskole værdi i hverdagen. Som efterskolelærer og psykoterapeut MPF har man en hel unik observationsmulighed, der gør, at man ofte kan spotte elever der mistrives.

”Det er jo en fremragende og særlig observationsmulighed, jeg får en masse information og oplevelser sammen med eleverne. Og jeg ser dem i relation med andre, så den viden jeg får fra dem og de erfaringer jeg får med eleverne, er meget pålidelig” siger Søren.

Læs hele portrættet her