Debatindlæg: Forebyggelse i trygge rammer

|

Kategorier

Nyhed

I går bragte flere lokalaviser debatindlægget Forebyggelse i trygge rammer, af formand Pia Jeppesen.

Debatindlægget sætter fokus, på den vigtighed det er, at have forebyggelsen helt tæt på. Vi ønsker derfor bedre samarbejde i kommunerne. Regeringen og kommunerne er gået i gang med forhandlingerne om økonomien i landets kommuner, og i Dansk Psykoterapeutforening, ser vi gerne, at de ikke blot diskuterer økonomien. Vi ønsker, at de også ser på hvordan rammerne for en mere tilgængelig og hurtig forebyggelse på tværs af forvaltninger i kommunerne kan styrkes.

Læs debatindlægget her.

 

Debatindlægget blev bragt 10. maj i:

Frederiksborg Amts Avis
Sjællandske Slagelse og Næstved
Dagbladet Ringsted, Roskilde og Køge
Nordvestnyt Kalundborg og Holbæk/Odsherred