Fakta om løn, timepriser mm. er nu tilgængeligt for medlemmer

Nyhed

Hvordan er medlemmerne i Dansk Psykoterapeutforening beskæftiget? Hvor mange klienter behandler de om ugen? Og hvor meget tager de i timen for 60 min. terapi? Svarene på disse spørgsmål og mange flere ang. for eksempel løn, tillæg og supervision finder du nu på Medlemsområdet under ”Fakta om medlemmerne” på hjemmesiden.

Tallene er baseret på svarene fra en stor medlemsundersøgelse, som Dansk Psykoterapeutforening gennemførte i efteråret 2016.

Med tallene er det hensigten at give medlemmerne indblik i, hvordan arbejdslivet og arbejdssituationen ser ud for andre psykoterapeuter. Disse kan måske være til gavn og inspiration i forhold til for eksempel en kommende ansættelse eller opstart af egen virksomhed.