Dansk Psykoterapeutforening søger studentermedhjælper til kommunikation

Nyhed

Vil du være med til at øge kendskabet til og brugen af psykoterapeuter? Har du lyst til at være en del af en medlemsorganisation, hvor du skal skrive og kommunikere på mange platforme? Og kan du finde arbejdsglæde ved både at nørde med tekniske udfordringer på en hjemmeside og arbejde med kommunikation på de sociale medier?

Så er jobbet som studentermedhjælper hos Dansk Psykoterapeutforening måske noget for dig. Vi søger en skarp studentermedhjælper, der er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller lign., til at hjælpe med vores kommunikationsopgaver i en tidsbegrænset periode.

Opgaver:

• Vedligeholdelse af foreningens hjemmeside i WordPress
  • Fortsat udvikling og drift af foreningens profil på de sociale medier
  • Udarbejdelse af nyhedsbrev til foreningens medlemmer
  • Øvrige presse- og kommunikationsopgaver

Kvalifikationer:

• Du er hjemmevant i digitale / sociale medier og er fortrolig med hjemmesider. Meget gerne med kendskab til WordPress
  • Du har erfaring med at skrive og redigere kortere tekster og nyheder, og du er helt på hjemmebane i grammatik og tegnsætning
  • Du har blik for den gode historie og kan hurtigt og nemt formidle dine budskaber – både til medlemmerne og pressen
  • Du kender programmer som f.eks. MailChimp og SurveyMonkey
  • Du arbejder selvstændigt og er en praktiker, der får tingene fra hånden
  • Du har minimum en bachelor inden for kommunikation, journalistik el. lign.

Vi tilbyder:

• Mulighed for at arbejde med mange forskelligartede opgaver
  • Stor selvstændighed i opgaveløsningen og gode muligheder for at præge arbejdsopgaverne
  • Gode rammer for faglig udvikling
  • Kontor centralt beliggende i København K

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen i dagtimerne.

Ansøgningsfrist og opstart
Opstart hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 15. februar. Stillingen er tidsbegrænset på et år.

Ansøgningen vedlægges CV og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Send din ansøgning til job@dpfo.dk  Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Lotte Grostøl på telefon 3175 7871 eller kommunikationsmedarbejder Trine Skovgaard på telefon 25 94 42 18. Læs mere om Dansk Psykoterapeutforening på www.dpfo.dk