Udvidet samarbejde med Dansk Sundhedssikring

Nyhed

Dansk Sundhedssikring ønsker at fortsætte og udvide samarbejdet med Dansk Psykoterapeutforening, så flere medlemmer med en efter- eller specialuddannelse i stress tilknyttes ordningen.

I løbet af 2016 har Dansk Psykoterapeutforening haft et samarbejde med Dansk Sundhedssikring om brugen af psykoterapeuter. Der har været tale om et pilotprojekt om en række stressforløb.

Pilotprojektet er nu blevet evalueret. Evalueringen viser, at de klienter, der er blevet henvist fra Dansk Sundhedssikring, har været meget tilfredse med den hjælp, de har modtaget af psykoterapeuterne. Det har hjulpet dem videre i livet eller tilbage i arbejde.

På den baggrund ønsker Dansk Sundhedssikring at fortsætte og udvide samarbejdet med Dansk Psykoterapeutforening. Derfor skal flere medlemmer med en efter- eller specialuddannelse i stress tilknyttes Dansk Sundhedssikring i hele Danmark.

Dansk Psykoterapeutforening vil bistå Dansk Sundhedssikring med rekrutteringen. Mere om dette i januar måned.