Dansk Psykoterapeutforening indgår samarbejde med GoMentor

gomentor-logo-300x70

Dansk Psykoterapeutforening har pr. 5. oktober 2016 indgået en samarbejdsaftale med GoMentor, der skal styrke markedsføringen af foreningens medlemmer.

GoMentor er en onlineportal, der gør det nemt for danskerne at finde den rette hjælp fra en psykoterapeut, psykolog eller coach. Mere end i alt 300 psykoterapeuter, psykologer og coaches har i dag oprettet en profil på GoMentor, og siden er besøgt af over 50.000 brugere hver måned.

Mange medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening har allerede en profil på GoMentor, men det har ikke hidtil været tydeligt for brugerne, at disse var ”Psykoterapeut MPF’ere”. Derfor har foreningen lavet en samarbejdsaftale med GoMentor, der omfatter følgende:

• Medlemmer med en profil på Go Mentor vil fremover få en synlig Psykoterapeut MPF-titel tilknyttet deres profil.

• Medlemmer med en profil på GoMentor vil være samlet på en liste på GoMentors hjemmeside, der uddyber fordelene ved at vælge en Psykoterapeut MPF. Denne liste vil GoMentor samtidig markedsføre online på Google

Læs mere om fordelene og GoMentors tilbud til medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening her

Tilbuddet om rabat gælder foreløbigt hele til 2017, hvorefter aftalen evalueres. Hvis du allerede går med tanker om at oprette en profil, kan du derfor med fordel kontakte GoMentor nu.

Udfyld kontaktformularen på deres side her, og du blive kontaktet af en medarbejder fra GoMentor, der hjælper dig i gang.