Bliv studiemedlem i DPFO

Fra den 1. november 2015 kan psykoterapeut-studerende på de godkendte uddannelsessteder nu også blive medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening.

Som medlem i Dansk Psykoterapeutforening bliver du en del Danmarks største faglige netværk af psykoterapeuter med omkring 1600 medlemmer. Du får også en række fordele i form af blandt andet særlige rabatter på foreningens kurser, tilbud om forsikringer til en særlig favorabel medlemspris og abonement på Tidsskrift for Psykoterapi.

For at blive medlem skal du sende en ansøgning (se næste side), og du vil i starten af det nye år få besked om, hvorvidt du er optaget.

Som studerende får du medlemskabet til 800 kr. om året. Bemærk, at vi kun optager studerende, der læser på de uddannelsesinstitutioner, der er godkendt af foreningen, og når din uddannelse er gennemført skal du ansøge om fuld optagelse i foreningen på linje med de øvrige medlemmer.

Ansøg om medlemskab

For at blive medlem skal du udfylde en optagelsesformular, som du finder her.

Har du spørgsmål kan du skrive på kontakt@dpfo.dk eller ringe på 70 27 70 07.